Рецепт Лінивий «Наполеон» з вушок фото

Лінивий «Наполеон» з вушок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл
Випічка, Торти, Наполеон

Ви любите торти з кремом, але вам не подобається, що готуються вони занадто довго? тоді дізнайтеся, як приготувати ледачий "наполеон" з вушок, він практично не відрізняється від класичного!

Чим вище і вже буде ваша форма, тим вище вийде тортик.

Зверху торт можна прикрасити залишками печива або ж тертим шоколадом.

Після того, як торт простояв кілька годин у холодильнику і просочився, перед подачею його краще дістати і витримати хоча б півгодини при кімнатній температурі. Так торт буде легше нарізатися, а його консистенція вийде ніжніше.

  • Печиво листкове "вушка" - 1 кілограм
  • Молоко - 1 літр
  • Цукровий пісок - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Ванілін - За смаком
лінивий
Для початку потрібно збити яйця з борошном. Борошно краще просіяти, а потім збити виделкою або блендром. Це потрібно для того, щоб прибрати грудочки. Зачекайте, поки піна від збивання НЕ осяде.
лінивий
Літр молока вилийте в каструльку і поставте на середній вогонь. Туди ж всипте цукор, нагрейте молоко, але не доводьте його до кипіння. Потім до молока влийте яйця з борошном, постійно помішуючи. Якщо будуть залишатися грудочки, не звертайте уваги, пізніше вони зникнуть.
лінивий
Коли молочна маса охолоне, додайте туди м'яке вершкове масло і збийте все блендером. Повинен вийти однорідний гладкий крем. За бажанням можете поставити його в холодильник на 10-15 хвилин, щоб він трохи загус перед формуванням торта.
лінивий
Тепер в цей крем починайте занурювати вушка. Укладайте їх на дно вузької форми. Шар за шаром викладайте вушка. Якщо в кінці станеться крем, то зверху вилийте його на торт. Форму поставте в холодильник на 2-3 годину. Коли торт просочиться, він готовий.

Схожі рецепти