Рецепт Кавовий торт з печива фото

Кавовий торт з печива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Молоко , Банан
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Простий і смачний десерт - кавовий торт з печива - дуже легко приготувати! Знадобляться самі звичайні продукти, але в результаті вийде чудовий тортик, що не вимагає випічки.

Опис приготування:

Такі тортики з печива дуже люблять дітлахи, а зробити для них це частування під силу старшим дітям, долучаються до кулінарії. Навчіть своїх дітей готувати прості десерти на прикладі цього рецепта!

  • Печиво галетное - 500 грам
  • Жовток яєчний - 3 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 180 грам
  • Кава зварений - 250 мілілітрів
  • Ром - 1/2 склянки
  • Какао - За смаком
1
1. Для початку зваріть міцну каву, перелийте в миску, додайте ром, перемішайте і дайте охолонути до кімнатної температури.
2
2. У мисці збийте яєчні жовтки з цукром до легкої та пухкої маси.
3
3. Додайте вершкове масло кімнатної температури.
4
4. Продовжуйте збивати до однорідної маси.
5
5. Обробну дошку посипте какао.
6
6. Занурюючи кожне печиво в холодну каву на 1 секунду, викладіть перший шар торта.
7
7. Нанесіть крем тонким шаром.
8
8. Покрийте ще одним шаром печива і посипте какао.
9
9. Навантаження 8 шарів печива, присипаючи какао через 2 шару.
10
10. Посипте останній шар рясним шаром какао і поставте в холодильник мінімум на 4 годину.
11
11. Смачного!

Схожі рецепти