Рецепт Кавовий торт на швидку руку фото

Кавовий торт на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти
Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл
Випічка, Торти

Тепер не потрібно ходити в кафе і ресторани, щоб поласувати смачним десертом. Сьогодні розповім, як приготувати кавовий торт на швидку руку, за смаком, як тірамісу. Просто, швидко, і смачно!

Усе, хто спробує цей десерт, почнуть випрошувати у вас рецепт, як приготувати цей смачний, ароматний кавовий торт.

Якщо ви поспішаєте і у вас обмежений час, значить це - ідеальний варіант святкової випічки.

Майже всі продукти ви знайдете в своєму холодильнику.

Найбільша кількість час піде на те, щоб торт настоявся.

Смачного!

  • Кефір 2, 5% - 0, 5 склянки(100 мл)
  • Розчинна кава - 4 чайних ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 1 Склянка(130 грам)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 3-4 чайних ложок
  • Крем - 200 мілілітрів
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок (в вершках)
кавовий торт на швидку руку - фото крок 1
1. Для 20 хвилин до початку приготування торта в кефір кімнатної температури додайте розчинну каву, перемішайте. Потрібен час для того, щоб він розчинився.
кавовий торт на швидку руку - фото крок 2
2. Два яйця збиваємо в пишну піну, потім додаємо туди цукор і заважаємо блендером на високій швидкості до розчинення цукру.
кавовий торт на швидку руку - фото крок 3
3. Вершкове масло повинно бути м'яким, трохи підталим. Його ми відправляємо в миску до яєць, а також виливаємо кефір, де вже розчинився кави. Все заважаємо блендером до однорідності.
кавовий торт на швидку руку - фото крок 4
4. Просіяне борошно блендером перемішайте з сумішшю. Коли маса стане однорідною, можна зупинитися.
кавовий торт на швидку руку - фото крок 5
5. Щоб торт вийшов пишним, додайте в тісто чайну ложку соди, попередньо погасивши її 9% -ним оцтом (близько 3-4 чайних ложок). Перемішайте.
кавовий торт на швидку руку - фото крок 6
6. Тепер можна діставати форму для випічки. Дно і боки смазажьте маслом.
Якщо ви готуєте в мультиварці, поставте програму "випічка" з 50-60 хвилин, при цьому перевіряючи зубочисткою ступінь готовності випічки.
Якщо готуєте в духовці, то температура повинна бути 160-170 градусів, готовність торта необхідно також визначити зубочисткою. Усередині не повинно бути сирого тесту.
кавовий торт на швидку руку - фото крок 7
7. Після приготування коржа акуратно пластиковою або дерев'яною лопаткою дістаньте його з форми, поставте охолоджуватися.
кавовий торт на швидку руку - фото крок 8
8. Для приготування крему змішайте 1-1, 5 столових ложки розчинної кави зі сметаною. Потрібно близько 20 хвилин, щоб кава розчинився в сметані. Відразу додаємо 3-4 столових ложки цукру або цукрової пудри.
кавовий торт на швидку руку - фото крок 9
9. Розрізаємо остиглий корж на 2 частини, просочуємо кремом кожну частину на стороні зрізу. Через 15 хвилин повторюємо процедуру, так торт буде більш соковитим.
кавовий торт на швидку руку - фото крок 10
10. З'єднуємо частини коржика, зверху поливаємо залишилися кремом. Прикрасити можна тертим шоколадом, горіхами або дрібно порізаними сухофруктами.
кавовий торт на швидку руку - фото крок 11
11. На декілька годин (а краще на ніч), ставимо торт в холодильник. Коржі просочаться кремом, його також буде простіше розрізати.
Ваш ідеальний десерт готовий!

Схожі рецепти