Медовий торт на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ніжний торт з медовим ароматом - це хороший десерт до будь-якого сімейного свята. Розповідаю, як зробити медовий торт на швидку руку.
Простий рецепт ніжного і ароматного медового торта на швидку руку безсумнівно повинен бути в книзі рецептів кожної господині. Цей торт дуже простий у приготуванні, дуже м'який і смачний, і завжди з'їдається до останньої крихти. Всі гості в захваті, господиня на вершині щастя від похвал Я не перебільшую, чесне слово. Розповідаю, як приготувати медовий торт на швидку руку.
- Мед - 1, 5 склянки
- Цукор - 2 склянки(1 - в тісто, 1 - для крему)
- Яйця - 5 штук
- Крем - 3 склянки(1 - в тісто, 2 - для крему)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 500 грам
- Горіхи мелені - 1 Склянка
Ставимо мед розтопити на водяній бані.
Збиваємо яйця з цукром. Занадто важливо знати міру, нам необхідно просто добре перемішати їх.
Додаємо сметану і соду. Потім теплий мед. Добре перемішуємо.
Щоб тісто наситилося киснем, просіюємо в отриману суміш борошно і все добре перемішуємо.
Змащуємо форму маслом або маргарином і виливаємо половину кількості тіста. Можна спекти коржі для торта в великому деку, тоді виливаємо все тісто. В цьому випадку торт вийде прямокутним. І часу на його приготування піде ще менше.
Випікаємо торт в духовці при 200 градусах приблизно 30 хвилин. Ось такий у нас вийшов корж.
Кожен корж акуратно розрізаємо навпіл.
Поки печуться коржі, можна і потрібно зайнятися кремом:) збиваємо сметану 20% жирності з цукром хвилин 15. Тоді крем у нас вийде густим і пишним.
Промащуємо кожен шар торта кремом, обмазуємо боки і обсипаємо подрібненими горіхами. При бажанні, можна додавати горіхи в прошарку між коржами. Прикрашаємо торт за своїм бажанням.