Медовий пиріг на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати щось по-справжньому смачне власними руками, то цей простий рецепт медового пирога на швидку руку - то, що вам потрібно.
Якщо пояснювати в двох словах, то це неймовірно простий рецепт медового пирога на швидку руку. Моя сестра, яка ніколи не займалася випічкою, впоралася з ним за дві секунди, тому я рекомендую його всім початківцям господаркам, або просто тим, у кого немає часу і сил на довгий процес приготування. Ви витратите близько години часу, при чому більшу частину часу буде готувати духовка, а ви зможете зайнятися своїми справами. Тому ось рецепт приготування медового пирога на швидку руку, який всім припаде до смаку:
1) Змішуємо яйця і цукор і збиваємо їх за допомогою міксера в густу піну.
2) Потім додаємо мед і соду. Соду ні в якому разі не можна замінювати розпушувачем - це дуже важливо. Все ретельно розмішуємо до розчинення меду.
3) вливаємо кефір, збиваємо і потім додаємо борошно і ще раз збиваємо до однорідної маси.
4) Волоські горіхи подрібнюємо в блендері і так само додаємо в тісто і розмішуємо.
5) Виливаємо тісто в форму для запікання і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин. І не бійтеся, що пиріг вийде плоским і не пишним, під час запікання він підніметься і збільшиться в розмірі.
6) Готовий пиріг дістаємо з духовки і подаємо до столу.
Якщо ви хочете, щоб було ще смачніше, то посипте зверху вже готовий пиріг подрібненими волоськими горіхами, їх ніколи не буває багато.
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 100-130 грам
- Мед - 70-90 грам
- Кефір - 100 грам
- Борошно - 120-150 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Горіхи волоські - 0, 5 склянки
1) Змішуємо яйця і цукор і збиваємо їх за допомогою міксера в густу піну.
2) Потім додаємо мед і соду. Соду ні в якому разі не можна замінювати розпушувачем - це дуже важливо. Все ретельно розмішуємо до розчинення меду.
3) вливаємо кефір, збиваємо і потім додаємо борошно і ще раз збиваємо до однорідної маси.
4) Волоські горіхи подрібнюємо в блендері і так само додаємо в тісто і розмішуємо.
5) Виливаємо тісто в форму для запікання і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин. І не бійтеся, що пиріг вийде плоским і не пишним, під час запікання він підніметься і збільшиться в розмірі.
6) Готовий пиріг дістаємо з духовки і подаємо до столу.
Якщо ви хочете, щоб було ще смачніше, то посипте зверху вже готовий пиріг подрібненими волоськими горіхами, їх ніколи не буває багато.