Абрикосовий пиріг на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спекти смачний пиріг, витративши на нього мінімум часу, не страждаючи від складності, і маючи всі необхідні компоненти? Тоді даний абрикосовий пиріг ваш.
Інгредієнти для нього підібрати нескладно, приготувати просто, а смак у цього пирога дивовижний!
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 200 грам
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Борошно - 150 грам
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Абрикоси - 8 штук
- Крем - 150 грам
1. Приготуємо тісто. Нам знадобиться міксер і глибока миска. Яйця збиваємо з цукром. Тепер в яйця потрібно влити олію. Збиваємо. Додаємо сметану і знову збиваємо. Окремо просіяти борошно, змішати з розпушувачем і додаємо в рідку масу. Все збиваємо. Це наше тісто і воно вже готове.
2. Абрикоси потрібно промити і трохи обсушити. Нарізаємо кожен абрикос на чотири частини.
3. Якщо ви вирішили використовувати силіконову форму, окремо її готувати не потрібно. Якщо у вас проста форма для випічки, краще застеліть її пергаментним папером. Акуратно вилийте тісто в форму і по всій поверхні розкладіть абрикоси.
4. Духовку розігрійте до 200 градусів і ставте форму в неї. Випікається пиріг близько 35 хвилин. Краще слідкуйте за духовкою, може у вашій духовці він спечеться швидше або навпаки. Тепер залишилося остудити його і нарізати на порційні шматочки. З молоком або чаєм цей пиріг піде на ура!