Бісквітний торт на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться чогось смачного і святкового, а часу на приготування в обріз - цей рецепт бісквітного торта на швидку руку виручить вас.
Приготувати в домашніх умовах бісквітний торт на швидку руку не так вже й складно. Найголовніше - це бажання приготувати смачно, а далі - просто дотримуйтесь рекомендацій і у вас все вийде якнайкраще Сподіваюся, що рецепт бісквітного торта на швидку руку з фото допоможе вам спекти смачні ласощі і свято ваш буде смачним і солодким!
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 180 грам
- Яйця - 6 штук
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 200 грам
- Згущене молоко - 250 грам
- Ягоди будь-які - 300 грам
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо міксером поступово всипаючи цукор і додавши лимонний сік. Збиваємо до стану густої і стійкою піни.
Жовтки розмішуємо і додаємо до них половину збитих білків. Акуратно перемішуємо, потім всипаємо борошно і білки, що залишилися і перемішуємо до однорідного стану.
Застеляємо форму із знімними стінками пергаментом, виливаємо в неї тісто і ставимо піч в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30-35.
Поки бісквіт печеться, готовий крем. Для цього збиваємо розм'якшене вершкове масло зі згущеним молоком.
Для торта нам знадобляться ягоди. Вишня, полуниця - які вам подобаються. У мене вишня:) Видаляю кісточки і злегка приминаю ягоди, щоб вони дали сік. Цим соком я просочені коржі.
Дістаємо бісквіт з духовки.
Розрізаємо бісквіт дуже гострим ножем або ниткою.
Поливаємо один з вийшов коржів соком і викладаємо на нього ягоду.
Поверх ягід намазуємо крем.
Накриваємо другим коржем і обмазуємо весь торт кремом.
Прикрашаємо по своєму бажанню і можливостям:)