Бісквітний рулет на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є вільні 20 хвилин і дуже хочеться домашніх солодощів, то цей чудовий рецепт створений для вас. Просто дістаньте з комори ваше улюблене варення і приступайте до приготування.
Звичайно, всі знають, що зроблене своїми руками набагато смачніше магазинного, але не кожна господиня любить годинами стояти біля плити, а випічка справа довга. Саме для тих, хто не хоче витрачати дорогоцінний час на випічку, я представляю цей простий рецепт бісквітного рулету на швидку руку. Оскільки я сама досить часто роблю такий рулетик, зізнаюся вам чесно він дійсно дуже смачний і ніжний. Тому спробуйте самі, і ви здивуєтеся, наскільки все просто і швидко і ось вам рецепт бісквітного рулету на швидку руку з фото.
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 штука
- Розпушувач - 0, 5 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Варення - 0, 5 склянки
- Кокосова стружка - За смаком
Застеляємо деко пекарської папером і, посипавши сухарями, ставимо в духовку на прогрівання.
У глибокій мисці змішуємо 4 яйця і цукор, додаємо пакетик ванільного цукру. Збиваємо за допомогою на високій швидкості міксера протягом 4 хвилин.
Додаємо борошно і акуратно розмішуємо.
Потім засипаємо половину пакета розпушувача і так само акуратно розмішуємо.
Дістаємо з духовки деко і виливаємо на нього тісто.
Випікаємо 7-10 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці.
Потім ще гарячий корж змащуємо варенням або джемом. Я віддаю перевагу малинове, чорничне або персикове.
Акуратно скручуємо рулет і прикрашаємо його кокосовою стружкою. Тепер його можна розрізати на частини і пригощатися.