Біляші на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Повітряні і м'які біляші зі смачною начинкою і запаморочливим запахом Готуються ці біляші дійсно швидко, на швидку руку, хоча вони і з дріжджового тіста. Ділюся секретом.
Ну і нехай біляші жирні, ну і нехай калорійні. Але це ДУЖЕ смачно! Я не знаю жодної людини, у якого від запаху жаряться біляшів НЕ потекли б слинки І рідко хто може втриматися і не спокуситися цим смачним блюдом. Давайте Насмажити біляшів на швидку руку в домашніх умовах. Часу на цей піде не так вже й багато, зате в результаті - повне блюдо золотистого задоволення. Мій простий рецепт біляшів на швидку руку вашій увазі, з даної кількості інгредієнтів виходить 20-25 біляшів. Готуйте і насолоджуйтеся результатом
- Борошно - 500 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Дріжджі - 30 грам (свіжі)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1, 5-2 чайних ложки(0, 5 чайної ложки - для тіста, інше - для фаршу)
- Фарш - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Рослинна олія - 500 мілілітрів(2-3 столових ложки для тесту, інше для смаження)
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
У тепле молоко додаємо цукор і дріжджі. Розмішуємо до повного розчинення.
В миску, в якій будемо робити тісто, просіюємо борошно. Додаємо в неї розчин дріжджів і розмішати з сіллю яйця.
Додаємо рослинне масло і замішуємо тісто.
Обробляє тісто на невеликі кульки і починаємо займатися начинкою.
Чистимо цибулю і дрібно нарізаємо кубиками. Рекомендую нарізану цибулю трохи прим'яти, нехай він дасть сік.
Додаємо у фарш нарізану цибулю, сіль і мелений перець. Можна додати будь-які інші спеції для м'яса. Добре перемішуємо.
Змащуємо стіл і качалку рослинним маслом. З кульок тесту розгортаємо коржики, товщиною приблизно пів сантиметра, і на середину кожної викладаємо підготовлений фарш.
Лепім белаші. Я роблю і трикутної форми і круглі - за настроєм. Найголовніше - в центрі повинна залишатися дірочка.
Смажимо біляші в добре розігрітій олії. Його на сковорідку я наливаю приблизно півтора сантиметра. Першою обсмажуємо ту сторону біляші, на якій дірочка і шви.
Обсмажені біляші викладаємо на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.