Рецепт Біляші на швидку руку фото

Біляші на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
На швидку руку, На святковий стіл, 23 лютого
Випічка, Біляші

Повітряні і м'які біляші зі смачною начинкою і запаморочливим запахом Готуються ці біляші дійсно швидко, на швидку руку, хоча вони і з дріжджового тіста. Ділюся секретом.

Ну і нехай біляші жирні, ну і нехай калорійні. Але це ДУЖЕ смачно! Я не знаю жодної людини, у якого від запаху жаряться біляшів НЕ потекли б слинки І рідко хто може втриматися і не спокуситися цим смачним блюдом. Давайте Насмажити біляшів на швидку руку в домашніх умовах. Часу на цей піде не так вже й багато, зате в результаті - повне блюдо золотистого задоволення. Мій простий рецепт біляшів на швидку руку вашій увазі, з даної кількості інгредієнтів виходить 20-25 біляшів. Готуйте і насолоджуйтеся результатом

  • Борошно - 500 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Дріжджі - 30 грам (свіжі)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1, 5-2 чайних ложки(0, 5 чайної ложки - для тіста, інше - для фаршу)
  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Рослинна олія - 500 мілілітрів(2-3 столових ложки для тесту, інше для смаження)
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
біляші на швидку руку - фото крок 1
У тепле молоко додаємо цукор і дріжджі. Розмішуємо до повного розчинення.
біляші на швидку руку - фото крок 2
В миску, в якій будемо робити тісто, просіюємо борошно. Додаємо в неї розчин дріжджів і розмішати з сіллю яйця.
біляші на швидку руку - фото крок 3
Додаємо рослинне масло і замішуємо тісто.
біляші на швидку руку - фото крок 4
Обробляє тісто на невеликі кульки і починаємо займатися начинкою.
біляші на швидку руку - фото крок 5
Чистимо цибулю і дрібно нарізаємо кубиками. Рекомендую нарізану цибулю трохи прим'яти, нехай він дасть сік.
біляші на швидку руку - фото крок 6
Додаємо у фарш нарізану цибулю, сіль і мелений перець. Можна додати будь-які інші спеції для м'яса. Добре перемішуємо.
біляші на швидку руку - фото крок 7
Змащуємо стіл і качалку рослинним маслом. З кульок тесту розгортаємо коржики, товщиною приблизно пів сантиметра, і на середину кожної викладаємо підготовлений фарш.
біляші на швидку руку - фото крок 8
Лепім белаші. Я роблю і трикутної форми і круглі - за настроєм. Найголовніше - в центрі повинна залишатися дірочка.
біляші на швидку руку - фото крок 9
Смажимо біляші в добре розігрітій олії. Його на сковорідку я наливаю приблизно півтора сантиметра. Першою обсмажуємо ту сторону біляші, на якій дірочка і шви.
біляші на швидку руку - фото крок 10
Обсмажені біляші викладаємо на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.

Схожі рецепти