Торт без випічки (чізкейк на швидку руку)
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, немає господині, якої не подобалися б торти без випічки - це ж так просто, швидко і одночасно дуже смачно! Тому розповім, як приготувати торт без випічки (чізкейк на швидку руку).
Вершковий сир відмінно підходить для десертів і тортів без випічки - він добре тримає форму і надає страві повітряну легку структуру. Якщо ж у вас немає сиру Філадельфія, візьміть сир середньої жирності і збийте його блендером з ложкою сметани (або протріть через сито). Для міцності можна додати желатин в сирну масу - так вона стане більш пружною і буде схожа на м'який ірис. Персики можна замінити будь-якими фруктами, ягодами, сухофруктами або навіть горіхами.
- Вершкове масло - 75 грам
- Сир Філадельфія або сир - 400 грам
- Згущене молоко (банку) - 3/4 штуки
- Персики консервовані (банку) - 1 штука
- Подрібнене печиво - 150 грам
1. Подрібнене на м'ясорубці або в блендері печиво змішайте з розтопленим вершковим маслом до однорідності. Викладіть масу в форму і утрамбувати, формуючи бортики.
2. Надішліть форму в морозилку на 15 хвилин. Тим часом приготуйте начинку: вершковий сир або сир змішайте зі згущеним молоком.
3. На застиглу основу з печива викладіть часточки персиків і залийте їх начинкою. Надішліть в холодильник на 1 час. Смачного!