Торт на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати торт на швидку руку? Відкривайте рецепт і дивіться. Дуже смачний торт з коржів ви зможете приготувати менш, ніж за годину. Справжня знахідка для домогосподарок!
Гарний торт з восьми коржів з вершковим кремом менш, ніж за годину… Ви можете повірити, що таке можливо, якщо піч коржі і робити крем самостійно? З цим рецептом ви зможете повірити, що це цілком реально. Дотримуйтесь покрокової інструкції, і у вас все вийде.
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 0, 5 L
- Сир нежирний - 200 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Куряче яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Сода - 0, 25 чайних ложки
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
Змішуємо яйце з цукром (3/4 склянки) і збиваємо все віночком. Це основа для крему.
Додаємо столову ложку з гіркою борошна і обсмажуємо масу в каструльці, постійно помішуючи, поки вона злегка не потемніє.
Сюди ж вливаємо молоко і варимо крем до загустіння. Виходить свого роду солодкий Бешамель.
Чверть склянки цукру змішуємо з яйцем, сиром, нарізаним вершковим маслом і борошном, гасимо соду оцтом. Борошно сиплемо поступово, вимішуючи еластичне тісто, яке можна буде розкачати. Я поділяю тісто 8 частин, кожну розгортаємо і запікаємо на сковороді з двох сторін до золотистого відтінку.
Остиглі коржі, ulozhiv інший інше, обрізаємо, щоб отримати рівну форму. Обрізки подрібнюємо в крихту. Коржі перемащуємо кремом, а на верхній шар поверх крему сиплемо крихту.
Тортик не потрібно довго просочувати, досить хвилин 30, адже коржі на маслі і сирі НЕ будуть сухими. Пробуйте тортик, подавши його до чаю.