Печиво для «тірамісу»
(покроковий рецепт з фото)
Савоярді можна купити не завжди і не в кожному магазині. Саме тому я хочу показати, як приготувати печиво для "тірамісу" своїми руками. Хрустке, ніжне і неймовірно смачне. Раджу!
Сам процес приготування зовсім нескладний, хоча слід дотримуватися обережності, щоб не перебити тісто, а зробити його повітряним і ніжним. Щоб вийшли акуратні і рівні печиво, необхідно отсаживать тісто кондитерським мішком. В крайньому випадку можна скористатися поліетиленовим пакетом або конвертиком з пергаменту.
- Яйце - 2 штуки(+ 1 білок)
- Цукор - 60 грам
- Цукрова пудра - 30 грам
- Борошно - 50 грам
1. Акуратно відокремте білки від жовтків. В окремій мисочці з'єднайте жовтки і половину цукру, Dobelle Збийте.
2. Білки з цукром, що залишився збийте до пишності.
3. З'єднайте білки з жовтками, акуратно перемішайте і додайте просіяне борошно.
4. Ложкою акуратно вмішати муку, але сильно не збивайте. Помістіть тісто в кондитерський мішок і відсадити на деко з пекарської папером тонкі смужки.
5. Нехай постоять на столі хвилин 7-10. Після присипте цукровою пудрою рясно і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 12-15 хвилин.
6. Остудіть печиво - і можна приступати до приготування "тірамісу" . Смачного!