Паста з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати пасту з беконом зовсім нескладно, з процесом впорається будь-який кулінар. Ситне і смачне блюдо чудово підходить для обіду, а чоловіки із задоволенням їм повечеряють. Залишитеся задоволені!
Пропоную смачне і ситне, легке в приготуванні блюдо з розряду "чоловічих" . Хто з чоловіків відязикаться від такого на обід або вечерю? Та й жінкам воно на смак, особливо якщо вибрати "правильну" пасту з твердих сортів пшениці. Адже від такої пасти фігура не постраждає. Готується блюдо швидко і легко, ви можете доповнити його оливками, помідоровим соусом або просто свіжими овочами. Смачного!
- Макаронні вироби - 200-250 грам
- Бекон - 100 грам
- Твердий сир - 50-75 грам (по бажанню)
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Вода - 3 L
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
Набираємо в каструлю воду, солимо і доводимо її до кипіння.
Вода zakipela, варимо пасту. Варимо по інструкції на упаковці з пастою.
Бекон вибираємо на свій смак: більш-менш жирний. Нагріваємо на вогні більше середнього оливкова олія, викладаємо в нього бекон, нарізаний невеликими шматочками. Обсмажуємо до того ступеня, яка вам подобається. Хтось любить лише злегка підрум'янений бекон, а хтось більш підсмажений.
Готову пасту відкидаємо на друшляк.
Викладаємо пасту в каструлю, відразу ж додаємо гарячий обсмажений бекон. Перемішуємо.
Посипаємо меленим перцем, (по бажанню) дрібно натертим твердим сиром, а потім ще раз перемішуємо.
Паста з беконом готова, відразу ж розкладаємо її по тарілках, і приємного апетиту!