Рецепт Паста з беконом фото

Паста з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Макарони, Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Приготувати пасту з беконом зовсім нескладно, з процесом впорається будь-який кулінар. Ситне і смачне блюдо чудово підходить для обіду, а чоловіки із задоволенням їм повечеряють. Залишитеся задоволені!

Пропоную смачне і ситне, легке в приготуванні блюдо з розряду "чоловічих" . Хто з чоловіків відязикаться від такого на обід або вечерю? Та й жінкам воно на смак, особливо якщо вибрати "правильну" пасту з твердих сортів пшениці. Адже від такої пасти фігура не постраждає. Готується блюдо швидко і легко, ви можете доповнити його оливками, помідоровим соусом або просто свіжими овочами. Смачного!

  • Макаронні вироби - 200-250 грам
  • Бекон - 100 грам
  • Твердий сир - 50-75 грам (по бажанню)
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
  • Вода - 3 L
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
паста з беконом - фото крок 1
Набираємо в каструлю воду, солимо і доводимо її до кипіння.
паста з беконом - фото крок 2
Вода zakipela, варимо пасту. Варимо по інструкції на упаковці з пастою.
паста з беконом - фото крок 3
Бекон вибираємо на свій смак: більш-менш жирний. Нагріваємо на вогні більше середнього оливкова олія, викладаємо в нього бекон, нарізаний невеликими шматочками. Обсмажуємо до того ступеня, яка вам подобається. Хтось любить лише злегка підрум'янений бекон, а хтось більш підсмажений.
паста з беконом - фото крок 4
Готову пасту відкидаємо на друшляк.
паста з беконом - фото крок 5
Викладаємо пасту в каструлю, відразу ж додаємо гарячий обсмажений бекон. Перемішуємо.
паста з беконом - фото крок 6
Посипаємо меленим перцем, (по бажанню) дрібно натертим твердим сиром, а потім ще раз перемішуємо.
паста з беконом - фото крок 7
Паста з беконом готова, відразу ж розкладаємо її по тарілках, і приємного апетиту!

Схожі рецепти