Рецепт Смажені мідії фото

Смажені мідії
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Рецепт приготування смажених мідій з білим вином, вершковим маслом, петрушкою, часником і копченої паприкою.

Опис приготування:

Ця незвичайна закуска буде мати неймовірний успіх на святі.

  • Мідій - 900 грам
  • Вершкового масла - 4 Ст. Ложки
  • Жменю петрушки - 1 штука
  • Часнику - 1 зубчик
  • Перець - 4 щіпки
смажені мідії - фото крок 1
1. Очистити мідії. Викласти їх у велику миску з дуже холодною водою і дати постояти протягом 10 хвилин. Це дозволить позбутися від піску. Потім брати мідії по одній і промивати під проточною водою. Викинути все мідії з потрісканими і не повністю закритими раковинами. Нагріти вино в середній каструлі. Додати мідії і варити на сильному вогні, поки вони не відкриються. Це займає приблизно від 3 до 6 хвилин.
смажені мідії - фото крок 2
2. Після відкриття мідій дати їм охолонути. Рідина зарезервувати для іншого використання. Пропустити часник через прес. Змішати вершкове масло, подрібнену петрушку, часник, копчену паприку і сіль за смаком в невеликій мисці. Викласти суміш у кожну Мідію, викласти їх на лоток і поставити в холодильнику до тих пір, пока масло не затвердеет.
смажені мідії - фото крок 3
3. Розігріти гриль або духовку до 260 градусів, якщо у вас немає гриля. Смажити мідій до тих пір, поки масло почне пузиритися, близько 2 хвилин (або 4 хвилин в духовці).
смажені мідії - фото крок 4
4. Відразу ж подавати мідії з скибочками хрусткого хліба або картоплею фрі.

Схожі рецепти