Рецепт Мідії, смажені з часником фото

Мідії, смажені з часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Часник , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Сьогодні ми поговоримо про морепродуктах. Я розповім вам, як приготувати мідії, смажені з часником. Таке блюдо ви запросто могли покуштувати в якомусь ресторані Іспанії або Італії.

Опис приготування:

Така закуска проста в приготуванні, але її смак обов'язково здивує вас і вашу родину. Також така закуска буде дуже вишукано виглядати на вашому столі. Можете приготувати мідії з соусом на ваш смак. Головне не переварити морепродукти, т.К готуються вони дуже швидко. Смачного!

  • Мідії - 150 грам
  • Часнику - 15 грам (зелене перо)
  • Часник - 3 зубчики
  • Петрушка - 5 грам
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимона - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
мідії, смажені з часником - фото крок 1
Воду закип'ятіть, опустіть туди розморожені мідії, приправити сіллю. Доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин. Відкиньте мідії на друшляк.
мідії, смажені з часником - фото крок 2
У сковороду вилийте масло і покладіть мідії. Додайте дрібно нарізаний часник, приправте сіллю і перцем і смажте на помірному вогні 3-4 хвилини.
мідії, смажені з часником - фото крок 3
Мідії перекладіть в блюдо, посипте рубаною петрушкою і пером часнику.

Схожі рецепти