Мідії, смажені з часником
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми поговоримо про морепродуктах. Я розповім вам, як приготувати мідії, смажені з часником. Таке блюдо ви запросто могли покуштувати в якомусь ресторані Іспанії або Італії.
Така закуска проста в приготуванні, але її смак обов'язково здивує вас і вашу родину. Також така закуска буде дуже вишукано виглядати на вашому столі. Можете приготувати мідії з соусом на ваш смак. Головне не переварити морепродукти, т.К готуються вони дуже швидко. Смачного!
- Мідії - 150 грам
- Часнику - 15 грам (зелене перо)
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - 5 грам
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сік лимона - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Воду закип'ятіть, опустіть туди розморожені мідії, приправити сіллю. Доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин. Відкиньте мідії на друшляк.
У сковороду вилийте масло і покладіть мідії. Додайте дрібно нарізаний часник, приправте сіллю і перцем і смажте на помірному вогні 3-4 хвилини.
Мідії перекладіть в блюдо, посипте рубаною петрушкою і пером часнику.