Мідії смажені з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні і дуже смачні мідії смажені з цибулею - це прекрасне доповнення до будь-якого гарніру. Особливо мідії смачно подавати до столу з рисом або спагетті.
Мідії смажені з цибулею можна приготувати просто так, а можна їх зробити з соусом, наприклад, з томатним або вершковим. Подавати такі мідії до столу можна з гарніром або додавати в салати. Рецепт простий, а застосування йому можна знайти дуже багато.
- Мідії - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Мідії заздалегідь дістаньте з морозильної камери.
Мідії розморозити і добре промийте під проточною водою, просушіть.
Очистіть цибулю, сполосніть і просушіть. Після наріжте цибулю невеликими кубиками.
Сковороду розігрійте з рослинним маслом, перекладіть цибулю і мідії.
Смажте мідії 7-10 хвилин, періодично помішуйте, щоб не пригоріли. Сіль і перець додайте по своєму смаку.
Смачного!