Мідії, смажені в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Мідії, смажені в клярі або паніровці, - краще блюдо з мідій, що я пробувала. Виключно смачна закуска, особливо з келихом крижаного пива. Спробувати повинен кожен!
Це шалено смачна закуска. Може здатися на перший погляд, що для приготування цієї страви у вас буде багато метушні, але можу відразу вас запевнити в тому, що в приготуванні цієї приголомшливої закуски немає нічого незвичайного. Особливо, якщо ви купите вже заздалегідь очищені мідії. Хоча я більше люблю використовувати свіжі мідії в раковинах, тому що їх м'ясо все-таки трохи смачніше, ніж у заморожених і очищених.
- Мідії - 1 кілограм
- Заголовок для палітурки - 3 Ст. Ложки
- Рисове борошно - 2 Ст. Ложки
- Перець червоний мелений - 3 чайних ложки
- Фенхель - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Листя карі - 3 штуки
- Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
- Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Промийте мідії під проточною водою від піску і шлаку.
2. Помістіть мідії в киплячу воду на 3 хвилини.
3. Просійте борошно пшеничне, кукурудзяну і рисову в одну миску. Додайте перець, фенхель, kurkumu, перемішайте суху суміш.
4. Додайте розтоплене кокосове масло і подрібнені листя каррі.
5. Занурте креветки в кляр.
6. Обсмажте креветки в киплячій олії.