Рецепт Мідії, смажені в клярі фото

Мідії, смажені в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 13 хв.

Мідії, смажені в клярі або паніровці, - краще блюдо з мідій, що я пробувала. Виключно смачна закуска, особливо з келихом крижаного пива. Спробувати повинен кожен!

Опис приготування:

Це шалено смачна закуска. Може здатися на перший погляд, що для приготування цієї страви у вас буде багато метушні, але можу відразу вас запевнити в тому, що в приготуванні цієї приголомшливої ​​закуски немає нічого незвичайного. Особливо, якщо ви купите вже заздалегідь очищені мідії. Хоча я більше люблю використовувати свіжі мідії в раковинах, тому що їх м'ясо все-таки трохи смачніше, ніж у заморожених і очищених.

  • Мідії - 1 кілограм
  • Заголовок для палітурки - 3 Ст. Ложки
  • Рисове борошно - 2 Ст. Ложки
  • Перець червоний мелений - 3 чайних ложки
  • Фенхель - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Листя карі - 3 штуки
  • Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
  • Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
мідії, смажені в клярі - фото крок 1
1. Промийте мідії під проточною водою від піску і шлаку.
мідії, смажені в клярі - фото крок 2
2. Помістіть мідії в киплячу воду на 3 хвилини.
мідії, смажені в клярі - фото крок 3
3. Просійте борошно пшеничне, кукурудзяну і рисову в одну миску. Додайте перець, фенхель, kurkumu, перемішайте суху суміш.
мідії, смажені в клярі - фото крок 4
4. Додайте розтоплене кокосове масло і подрібнені листя каррі.
мідії, смажені в клярі - фото крок 5
5. Занурте креветки в кляр.
мідії, смажені в клярі - фото крок 6
6. Обсмажте креветки в киплячій олії.

Схожі рецепти