Рецепт Мідії в клярі фото

Мідії в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Страви в клярі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Спробувати мідії в клярі в домашніх умовах повинен кожен, хто любить морепродукти. Готується блюдо швидко, а їх надзвичайний смак побалує смакові рецептори навіть розбещених гурманів.

Опис приготування:

Відмінна закуска - мідії в клярі за класичним рецептом. Готуються вони максимально швидко, а для їх приготування потрібен фритюр. У кляр можна додати молоко або майонез (за смаком і за бажанням).

  • Мідії - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 500 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
мідії в клярі - фото крок 1
1. Перед відправкою морепродуктів у фритюр, їх потрібно попередньо ошпарити (не більше 5 хвилин).
мідії в клярі - фото крок 2
2. Робимо кляр традиційним способом. Чим густіше ви його зробите, тим товщі буде"шуба" на кожній мідії.
мідії в клярі - фото крок 3
3. Обвалюють мідії в борошні, а потім в яйці (якщо ви не робите кляр). Готувати морепродукти можна по-різному. На це раз я вирішила зробити окремо яєчну масу, окремо обвалювати в борошні (щоб шубка була товстою).
мідії в клярі - фото крок 4
4. Відправляємо мідії у фритюр і смажимо до готовності.
мідії в клярі - фото крок 5
5. Подаємо мідії в клярі як закуску на листках салату разом зі свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти