Перець чилі кон карне більш Mexican
(покроковий рецепт з фото)
Перець чилі кон карне, або «чилі з м'ясом» - улюблене блюдо мексиканської кухні. Раджу вам випробувати цей рецепт. А так як приготувати чилі кон карне може навіть новачок, успіх вам гарантований.
На батьківщині цієї страви чилі кон карне загортають в тортильи. Також чилі прекрасно поєднується з рисом басматі. Досвідчені кухарі радять подавати це блюдо з соусом з натурального йогурту.
Щоб приготування страви не займало багато часу, можна замінити свіжі помідори томатами, консервованими у власному соку.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Квасоля червона - 1 штука (у банку)
- Часник - 2 зубчики
- Порошок чилі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Мелений тмин - 1 Чайна ложка
- Порошок "орегано" - 1 Чайна ложка
- Какао-порошок - 1 Чайна ложка(Bez пісочний)
- Червоний перець - 1/2 чайних ложки
- Томати - 700 грам
1
Підготуйте продукти: цибуля і часник дрібно наріжте, з томатів зніміть шкірку, а сам овоч подрібніть.
2
На сковороді розігрійте масло, викладіть фарш, цибуля і часник. Готуйте на середньому вогні протягом 8 хвилин.
3
Додайте томати і спеції, накрийте кришкою і млоїте на повільному вогні протягом години.
4
Тепер настала черга квасолі. Додайте її в наш чилі і готуйте на повільному вогні 20 хвилин, періодично помішуючи, поки не досягнете бажаної густоти.