Лобода більш Mexican
(покроковий рецепт з фото)
Кіноа - дуже корисна крупа, особливо улюблена вегетаріанцями. Найцінніше, що в ній є - насіння. Їх називають "харчової таблеткою", повної мікроелементів. На смак вони багатьом сподобаються, спробуйте!
Блюдо вийшло незвичайним, такого поєднання продуктів мені на доводилося куштувати. З одного боку рецепт ситний за рахунок квасолі, а з іншого - здоровий. Якщо вам стало цікаво, то обов'язково прочитайте про те, як приготувати кіноа по-мексиканськи. І за класичними канонами цієї кухні буде острінка і трохи кислинки.
- Квасоля червона - 1 штука (консервована; банку)
- Квасоля чорна - 1 штука (консервована; банку)
- Овочевий бульйон - 250 мілілітрів
- Насіння лободи - 250 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Помідор - 200 грам
- Авокадо - 1 штука
- Вапно - 1 штука
- Braai - 0, 5 пучка
- Часник - 2 зубчики
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Оливкова олія - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Дрібно нарубати часник і чилі. Лук наріжте кубиками.
2. Потім ці овочі обсмажте в розігрітій олії в глибокій сковороді протягом 1-ої хвилини.
3. Потім до овочів додайте дрібно нарізані помідори, квасоля, бульйон, сіль, перець і насіння кіноа. Доведіть інгредієнти до кипіння, а потім варіть їх ще 20 хвилин на середньому вогні.
4. Наріжте кубиками авокадо, кінзу подрібніть, лайм розріжте навпіл.
5. Блюдо подавайте з авокадо, кінзою і соком лайма. Смачного!