Какао більш Mexican
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблений напій з дитинства, який приємно зігріває в холодну погоду. Ця варіація напою тільки для дорослих через наявність в ньому перцю. Запишіть, як приготувати какао по-мексиканськи.
Оскільки в Мексиці, як і у всіх країнах Латинської Америки люблять гостре, тому до какао додаю дрібку кайенского перцю. Можете зробити напій на основі молока або звичайної води. Можна додати корицю, мускатний горіх і інші спеції, що поєднуються. Пийте напій відразу після приготування.
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Молоко - 230 мілілітрів
- Збиті вершки - За смаком
1. У миску або в стакан викладіть цукор, какао, корицю і маленьку щіпку (на кінчику ножа) кайенского перцю.
2. Гарненько перемішайте всі спеції перед тим, як заливати її рідиною.
3. У сотейник налийте молоко і відправте його на вогонь.
4. Підігрійте молоко, але немає аргументів кипіння, додайте раніше змішані спеції з какао.
5. Гарненько перемішайте все віночком і зніміть сотейник з вогню, щоб молоко не закипіло.
6. Перелийте готовий напій в чашку, можете прикрасити його збитими вершками і додайте ще перцю за смаком. Пийте його відразу ж!