Рецепт Telyatina більш Mexican фото

Telyatina більш Mexican
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Телятина по-мексиканськи готується дуже просто і досить швидко. М'ясо попередньо маринується в соусі чилі, соку лайма і спеціях, а потім смажиться на сковороді. Виходить дуже пікантним і смачним!

Готуємо телятину по-мексиканськи в домашніх умовах. М'ясо попередньо маринується в соусі, соку лимона та спеціях, а потім обсмажується на сковороді. На гарнір підійдуть кукурудзяні коржі зі свіжими овочами. Сподіваюся, у вас не виникне труднощів у процесі приготування. Хай щастить!

  • Телятина - 400 грам
  • Соус чилі - 2 Ст. Ложки
  • Вапно - 1 штука
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
Telyatina більш Mexican - фото крок 1
М'ясо промиваємо і ріжемо тонкими довгими смужками, товщиною 1 см.
Telyatina більш Mexican - фото крок 2
Тепер замарінуем м'ясо, помістивши його в суміш лайма, меленого перцю і соусу чілі. Маринується м'ясо в холодильнику приблизно 2 годину.
Telyatina більш Mexican - фото крок 3
Через 2 години обсмажуємо наше м'ясо на рослинному маслі до готовності. Солимо до смаку.
Telyatina більш Mexican - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти