Telyatina більш Mexican
(покроковий рецепт з фото)
Телятина по-мексиканськи готується дуже просто і досить швидко. М'ясо попередньо маринується в соусі чилі, соку лайма і спеціях, а потім смажиться на сковороді. Виходить дуже пікантним і смачним!
Готуємо телятину по-мексиканськи в домашніх умовах. М'ясо попередньо маринується в соусі, соку лимона та спеціях, а потім обсмажується на сковороді. На гарнір підійдуть кукурудзяні коржі зі свіжими овочами. Сподіваюся, у вас не виникне труднощів у процесі приготування. Хай щастить!
- Телятина - 400 грам
- Соус чилі - 2 Ст. Ложки
- Вапно - 1 штука
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
М'ясо промиваємо і ріжемо тонкими довгими смужками, товщиною 1 см.
Тепер замарінуем м'ясо, помістивши його в суміш лайма, меленого перцю і соусу чілі. Маринується м'ясо в холодильнику приблизно 2 годину.
Через 2 години обсмажуємо наше м'ясо на рослинному маслі до готовності. Солимо до смаку.
Смачного!