Рецепт Карне Асада з яловичини фото

Карне Асада з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Мої друзі захоплюються східною кухнею і у них я пробувала загадкове блюдо - карне Асаду! Можна сказати, що це різновид шашлику, дуже смачна різновид. М'ясо маринується з апельсинами!

Опис приготування:

Варто хоча б раз приготувати карне Асада, особливо в сезон літніх шашликів. По перше, дуже зручно: м'ясо маринується заздалегідь і може бути в холодильнику (або навіть морозильнику) кілька днів, його зручно брати в похід вже в замаринувати вигляді. Яловичина кілька жестковата, але маринад зробить її ніжною. В- друге, карне Асаду - це дуже смачно. Поєднання м'яса і багатого ароматного маринаду доставить вам задоволення. Готове карне Асада загорніть в лаваш разом з авокадо, помідорами, перцем. Не забудьте подати томатний соус. Успіхів і приємного апетиту!

  • Яловичина - 1250 грам
  • Апельсин - 2 штуки
  • Пучок кінзи - 1 штука
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Вапно - 2 штуки
карне Асада з яловичини - фото крок 1
Підготуйте продукти. М'ясо порізати дуже тонкими скибочками, апельсини кільцями, зелень і цибулю великими шматочками.
карне Асада з яловичини - фото крок 2
На дно миски покладіть частину м'яса, апельсин, зелений.
карне Асада з яловичини - фото крок 3
Полийте соєвим соусом і соком лайма.
карне Асада з яловичини - фото крок 4
Потім шари повторіть. М'ясо залиште маринуватися на ніч.
карне Асада з яловичини - фото крок 5
Готове м'ясо підсмажте на решітці гриля до золотистого кольору.
карне Асада з яловичини - фото крок 6
М'ясо подайте відразу з овочами і коржиками.

Схожі рецепти