Карне Асада з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Мої друзі захоплюються східною кухнею і у них я пробувала загадкове блюдо - карне Асаду! Можна сказати, що це різновид шашлику, дуже смачна різновид. М'ясо маринується з апельсинами!
Варто хоча б раз приготувати карне Асада, особливо в сезон літніх шашликів. По перше, дуже зручно: м'ясо маринується заздалегідь і може бути в холодильнику (або навіть морозильнику) кілька днів, його зручно брати в похід вже в замаринувати вигляді. Яловичина кілька жестковата, але маринад зробить її ніжною. В- друге, карне Асаду - це дуже смачно. Поєднання м'яса і багатого ароматного маринаду доставить вам задоволення. Готове карне Асада загорніть в лаваш разом з авокадо, помідорами, перцем. Не забудьте подати томатний соус. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 1250 грам
- Апельсин - 2 штуки
- Пучок кінзи - 1 штука
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Вапно - 2 штуки
Підготуйте продукти. М'ясо порізати дуже тонкими скибочками, апельсини кільцями, зелень і цибулю великими шматочками.
На дно миски покладіть частину м'яса, апельсин, зелений.
Полийте соєвим соусом і соком лайма.
Потім шари повторіть. М'ясо залиште маринуватися на ніч.
Готове м'ясо підсмажте на решітці гриля до золотистого кольору.
М'ясо подайте відразу з овочами і коржиками.