«Карн Асада» з картоплею фрі
(покроковий рецепт з фото)
"Carne Асада" перекладається з іспанського не інакше як смажена яловичина. Я вирішила вам показати, як приготувати "карне Асада" з картоплею фрі так, щоб було не тільки смачно, але і вельми оригінально.
Вони, хто бували в Іспанії, напевно пробували це блюдо там. Немає нічого простіше. Його можна приготувати і вдома. Головне знати деякі секрети і особливості, і не обов'язково знову їхати в Іспанію
Рекомендую вам приготувати цю страву вдома і згадати той неповторний смак.
- Яловичина відбивна (стейк тонкий) - 500 грам
- Картопля молода - 4 штуки
- Апельсиновий сік - 0, 5 склянки
- Лимон - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Тертий сир - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
Картопля треба добре вимити від бруду. Ідеально вимитий картоплю наріжте брусочками.
Влийте до картоплі пару ложок рослинного масла і перемішайте. Викладіть картоплю (кожен шматочок окремо від іншого) на деко, застелене пергаментом. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте картопля в духовці 30 хвилин.
Дістаньте сковороду з духовки. Зверху викладіть якийсь соус. Я використовую звичайну сметану. Можна взяти густі вершки або просто майонез.
Подайте до столу.