Рецепт «Карн Асада» з картоплею фрі фото

«Карн Асада» з картоплею фрі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
М'ясо, Овочі, Фрукти, Картопля, Яловичина, Лимон
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

"Carne Асада" перекладається з іспанського не інакше як смажена яловичина. Я вирішила вам показати, як приготувати "карне Асада" з картоплею фрі так, щоб було не тільки смачно, але і вельми оригінально.

Вони, хто бували в Іспанії, напевно пробували це блюдо там. Немає нічого простіше. Його можна приготувати і вдома. Головне знати деякі секрети і особливості, і не обов'язково знову їхати в Іспанію

Рекомендую вам приготувати цю страву вдома і згадати той неповторний смак.

  • Яловичина відбивна (стейк тонкий) - 500 грам
  • Картопля молода - 4 штуки
  • Апельсиновий сік - 0, 5 склянки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Тертий сир - 150 грам
  • Часник - 2 зубчики
Картопля треба добре вимити від бруду. Ідеально вимитий картоплю наріжте брусочками.
Влийте до картоплі пару ложок рослинного масла і перемішайте. Викладіть картоплю (кожен шматочок окремо від іншого) на деко, застелене пергаментом. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте картопля в духовці 30 хвилин.
Дістаньте сковороду з духовки. Зверху викладіть якийсь соус. Я використовую звичайну сметану. Можна взяти густі вершки або просто майонез.
Подайте до столу.

Схожі рецепти