Салат «Петушки» з картоплею фрі
(покроковий рецепт з фото)
Наближається Новий рік, рік Півня, і ви вирішили починати готувати список страв? Зверніть увагу на мій рецепт, як приготувати салат «Півник» з картоплею фрі. Це салат стане королем вашого столу.
Дивіться, як приготувати салат «Півник» з картоплею фрі, це дуже просто. Для нього вам знадобиться куряча грудка, яйця, кукурудза і сама картопля фрі. В якості заправки я використовую майонез, але можна взяти і сметану. Як вид, кожен з інгредієнтів робить салат дуже смачним і ситним, саме тому салат сподобається всім вашим гостям!
- Куряча грудка - 1 штука
- Картопля фрі - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Кукурудза консервована - 150 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Листя салату - 4 штуки
- Петрушка - За смаком (для прикраси)
- Морква - За смаком (для прикраси)
Курячі грудки поріжте дрібно.
Змішайте курку, яйця і консервовану кукурудзу. Заправте майонезом.
На велику плоску тарілку викладіть листя салату (не забудьте його попередньо обполоснути і висушити).
Накрийте його підготовленим салатом.
Прикрасьте їх свіжою або вареної морквиною, надавши вид півника: зробіть ноги, хвіст, крило, комір і гребінець.