Рецепт Салат «Петушки» з картоплею фрі фото

Салат «Петушки» з картоплею фрі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Яйця, Куряча грудка
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Салати

Наближається Новий рік, рік Півня, і ви вирішили починати готувати список страв? Зверніть увагу на мій рецепт, як приготувати салат «Півник» з картоплею фрі. Це салат стане королем вашого столу.

Дивіться, як приготувати салат «Півник» з картоплею фрі, це дуже просто. Для нього вам знадобиться куряча грудка, яйця, кукурудза і сама картопля фрі. В якості заправки я використовую майонез, але можна взяти і сметану. Як вид, кожен з інгредієнтів робить салат дуже смачним і ситним, саме тому салат сподобається всім вашим гостям!

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Картопля фрі - 200 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Кукурудза консервована - 150 грам
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Листя салату - 4 штуки
  • Петрушка - За смаком (для прикраси)
  • Морква - За смаком (для прикраси)
салат
Курячі грудки поріжте дрібно.
салат
Змішайте курку, яйця і консервовану кукурудзу. Заправте майонезом.
салат
На велику плоску тарілку викладіть листя салату (не забудьте його попередньо обполоснути і висушити).
салат
Накрийте його підготовленим салатом.
салат
Прикрасьте їх свіжою або вареної морквиною, надавши вид півника: зробіть ноги, хвіст, крило, комір і гребінець.

Схожі рецепти