Рецепт Салат «Петушки» з крабових паличок фото

Салат «Петушки» з крабових паличок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Кукурудза , Крабові палички
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви не знаєте, що приготувати на Новий рік, то ось вам чудова ідея, як подати звичайний салат з крабових паличок по-новому і дуже оригінально. Смак, як завжди, залишається відмінним!

Опис приготування:

Салат «Півник» з крабових паличок і кукурудзи стане прикрасою вашого святкового столу і вразить усіх гостей своїм дизайном. Адже це так просто - викласти звичний салат у формі півника і прикрасити його! А як оригінально виглядає! Обов'язково приготуйте такий салат до Нового року і оточіть себе атмосферою свята!

  • Яйця - 3 штуки
  • Крабові палички - 150 грам
  • Кукурудза консервована - 150 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 100 грам
салат & Quot; Петушки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто (це займе приблизно 7-8 хвилин на слабкому вогні з моменту закипання). Кукурудзу можна використовувати консервовану, сік з неї необхідно злити, але раджу його не виливати, т.К. Його ще можна буде додати в суп: аромат чарівний!
салат & Quot; Петушки
Яйця поріжте дрібними кубиками.
салат & Quot; Петушки
Так само поріжте і крабові палички.
салат & Quot; Петушки
Змішайте яйця і крабові палички в глибокій мисці, додайте консервовану кукурудзу.
салат & Quot; Петушки
Заправте салат майонезом, гарненько перемішайте.
салат & Quot; Петушки
На плоску тарілку викладіть отриманий салат, надайте йому форму півника, як показано на фото.
салат & Quot; Петушки
На дрібній тертці натріть сир (це буде оперення півника).
салат & Quot; Петушки
Посипте півника сиром з усіх боків.
салат & Quot; Петушки
Із залишків кукурудзи викладіть крильце, з помідора або солодкого червоного перцю зробіть дзьобик і гребінець. Око можна вирізати з чорносливу або маслини. Салат «Півник» з крабовими паличками готовий. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти