Салат «Петушки» з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати салат "петушок" з грибами, запитаєте ви? Спробуйте взяти на озброєння мій рецепт і приготувати цей варіант салату. Прикраса може бути будь-яким. Я використовувала зображення півника.
З рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати салат "петушок" з грибами. Прикрашали ми салат з дитиною. Дуже сподобалася моїй доньці така робота. Можливість повозитися на кухні над приготуванням їжі у неї не часто буває, так що прикрасити салат своїми руками для неї багато чого варте.
- Куряче філе - 400 грам (відварне)
- Морква по-корейськи - 1 Склянка
- Гриби - 100-150 грам (печериці)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Майонез - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам (у мене Кавказький типу Бринзи)
- Помідор - 1 штука
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
2. Свіжі печериці та цибулю наріжте на невеликі шматочки. Гриби і цибулю ми будемо обсмажувати, але навіть при таких умовах краще нарізати все дрібно. На рослинному маслі обсмажте спочатку цибулю, а після додайте гриби і обсмажте всі разом.
4. Мариновану моркву по-корейський необхідно віджати від розсолу і, нарізавши на зручні шматочки, додати в салатник.
6. Для декорування салату можна використовувати відварну моркву або помідор. Половинку помідора наріжте половинками кружечків. З них сформуйте чубчик петушку.
8. За допомогою оливки або шматочка огірочка зробіть петушку око. Шийку декорують гілочками зелені.