Рецепт Салат «Петушки» з грибами фото

Салат «Петушки» з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Гриби , Печериці
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Як приготувати салат"Петушок" з грибами, запитаєте ви? Спробуйте взяти на озброєння мій рецепт і приготувати цей варіант салату. Прикраса може бути будь-яким. Я використовувала зображення півника.

Опис приготування:

З рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати салат"Петушок" з грибами. Прикрашали ми салат з дитиною. Дуже сподобалася моїй доньці така робота. Можливість повозитися на кухні над приготуванням їжі у неї не часто буває, так що прикрасити салат своїми руками для неї багато чого варте.

  • Куряче філе - 400 грам (відварне)
  • Морква по-корейськи - 1 Склянка
  • Гриби - 100-150 грам (печериці)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Майонез - 100 грам
  • Сир твердий - 100 грам (у мене Кавказький типу Бринзи)
  • Помідор - 1 штука
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
салат & Quot; Петушки
1. Для приготування салату нам необхідно відварити куряче філе. Остигнуло м'ясо нарізаємо на невеликі шматочки. Розмір вибирайте на свій смак. Подрібнене м'ясо помістіть в миску.
салат & Quot; Петушки
2. Свіжі печериці та цибулю наріжте на невеликі шматочки. Гриби і цибулю ми будемо обсмажувати, але навіть при таких умовах краще нарізати все дрібно. На рослинному маслі обсмажте спочатку цибулю, а після додайте гриби і обсмажте всі разом.
салат & Quot; Петушки
3. Остудіть гриби, додайте їх в салатник. Якщо в сковороді буде багато масла, краще його віджати його і в салат не додавати.
салат & Quot; Петушки
4. Мариновану моркву по-корейський необхідно віджати від розсолу і, нарізавши на зручні шматочки, додати в салатник.
салат & Quot; Петушки
5. Заправте салат майонезом. Сіль і спеції я не додавала. У салаті досить спецій. Салат викладіть на тарілку, надавши йому форму кола. Це буде голова півника.
салат & Quot; Петушки
6. Для декорування салату можна використовувати відварну моркву або помідор. Половинку помідора наріжте половинками кружечків. З них сформуйте чубчик петушку.
салат & Quot; Петушки
7. З невеликого шматочка помідора зробіть дзьобик. Натріть на крупній тертці сир. Закрийте весь салат тертим сиром.
салат & Quot; Петушки
8. За допомогою оливки або шматочка огірочка зробіть петушку око. Шийку декорують гілочками зелені.
салат & Quot; Петушки
9. Подайте салат до новорічного столу. Цей рік Півника, так давайте ж зустрінемо його дружно, мирно і ситно. Стіл накрити теж потрібно святково і оригінально.

Схожі рецепти