Салат «Петушки» з куркою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати салат "петушок" з куркою і помідорами, будете тепер знати і ви. Готується він легко, і є можливість спробувати себе в ролі декоратора, пофантазувати, прикрасити новорічний салат.
Дуже оригінальний салат. Він не тільки святково гарний, але і відрізняється дивно збалансованим смаком. Використовувані в салаті помідори роблять його соковитим. Це дозволяє практично виключити майонез.
- Куряче м'ясо відварне - 500 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Помідори - 4 штуки
- Твердий сир - 150-200 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Відварене куряче яйце, болгарський перець - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Подрібніть зелену цибулю. Він не такий гострий. Салату він додасть смак, але не зіпсує загальний букет.
Натріть на крупній тертці твердий сир. Сир викладіть на салат рівним шаром.