Салат «Петушки» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Новий рік прийнято зустрічати багатим і смачним столом. Адже як зустрінеш його, так і проведеш! А щоб"задобрити винуватця" давайте зробимо салат"Петушок" з корейською морквою і печінкою. Отже…
Опис приготування:
Якщо ви любите печінкові салати, то салат"Петушок" з додаванням корейської моркви обов'язково вам сподобається. Він легкий і смачний, ситний. А якщо прикрасити у вигляді півника, то він сміливо може претендувати на святковий, новорічний стіл! Отже, Давайте подивимося, як приготувати салат"Петушок" з корейською морквою!
- Печінка куряча - 250 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Яйце - 3-4 штук (великі)
- Майонез - За смаком
- Болгарський перець червоний - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
Підготуйте продукти для салату: відваріть курячу печінку і яйця до готовності. Яйця і печінку остудіть. Морква по-корейськи приготуйте самостійно (або купіть вже готову).
Відокремте жовтки від білків. Жовтки залиште для прикраси салату, також відкладіть не великий шматочок печінки. Решта продукти поріжте соломкою. Складіть в салатник.
Заправте салат майонезом, якщо потрібно - посоліть. Перемішайте добре.
Візьміть прямокутний або овальне блюдо. Викладіть салат, намагаючись надати силует голови півника.
"знищені" жовтками салат щільно.
Силует оформите тертої печінкою. З болгарського перцю зробіть гребінець, сережки, дзьобик (я спочатку зробила трикутний, але потім зробила розріз посередині, так більш правдоподібно вийшло). Зробіть пір'ячко на шиї. Салат "Петушки" з корейською морквою готовий, в просочуванні не потребує. З наступаючим!