Салат «Петушки» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Новий рік прийнято зустрічати багатим і смачним столом. Адже як зустрінеш його, так і проведеш! А щоб "задобрити винуватця" давайте зробимо салат "петушок" з корейською морквою і печінкою. Отже…
Якщо ви любите печінкові салати, то салат "петушок" з додаванням корейської моркви обов'язково вам сподобається. Він легкий і смачний, ситний. А якщо прикрасити у вигляді півника, то він сміливо може претендувати на святковий, новорічний стіл! Отже, Давайте подивимося, як приготувати салат "петушок" з корейською морквою!
- Печінка куряча - 250 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Яйце - 3-4 штук (великі)
- Майонез - За смаком
- Болгарський перець червоний - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
Відокремте жовтки від білків. Жовтки залиште для прикраси салату, також відкладіть не великий шматочок печінки. Решта продукти поріжте соломкою. Складіть в салатник.
Візьміть прямокутний або овальне блюдо. Викладіть салат, намагаючись надати силует голови півника.
"знищені" жовтками салат щільно.
Силует оформите тертої печінкою. З болгарського перцю зробіть гребінець, сережки, дзьобик (я спочатку зробила трикутний, але потім зробила розріз посередині, так більш правдоподібно вийшло). Зробіть пір'ячко на шиї. Салат "петушки" з корейською морквою готовий, в просочуванні не потребує. З наступаючим!