Рецепт Азіатське рагу фото

Азіатське рагу
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Класичний рецепт приготування азіатського рагу. Швидко і дуже смачно.

Опис приготування:

1. Гарненько промити м'ясо, підсушити і нарізати невеликими шматочками. Приправити сіллю і перцем, обсмажити в сковороді з маслом. Туди ж додати овочеву суміш.

2. Залити м'ясо і овочі кокосовим молоком. Варити протягом 5-10 хвилин.

3. Відварити рис у киплячій підсоленій воді. Викласти рис, овочі і м'ясо на блюдо, посипати спеціями.

  • Свинина - 200 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Чорний перець - 1 За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Азіатська овочева суміш - 400 грам
  • Кокосове молоко - 150 мілілітрів
  • Рис басматі - 250 грам
  • Азіатські спеції до м'яса - 1 За смаком
1. Гарненько промити м'ясо, підсушити і нарізати невеликими шматочками. Приправити сіллю і перцем, обсмажити в сковороді з маслом. Туди ж додати овочеву суміш.

2. Залити м'ясо і овочі кокосовим молоком. Варити протягом 5-10 хвилин.

3. Відварити рис у киплячій підсоленій воді. Викласти рис, овочі і м'ясо на блюдо, посипати спеціями.

Схожі рецепти