Азіатське рагу
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт приготування азіатського рагу. Швидко і дуже смачно.
1. Гарненько промити м'ясо, підсушити і нарізати невеликими шматочками. Приправити сіллю і перцем, обсмажити в сковороді з маслом. Туди ж додати овочеву суміш.
2. Залити м'ясо і овочі кокосовим молоком. Варити протягом 5-10 хвилин.
3. Відварити рис у киплячій підсоленій воді. Викласти рис, овочі і м'ясо на блюдо, посипати спеціями.
- Свинина - 200 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Чорний перець - 1 За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Азіатська овочева суміш - 400 грам
- Кокосове молоко - 150 мілілітрів
- Рис басматі - 250 грам
- Азіатські спеції до м'яса - 1 За смаком
1. Гарненько промити м'ясо, підсушити і нарізати невеликими шматочками. Приправити сіллю і перцем, обсмажити в сковороді з маслом. Туди ж додати овочеву суміш.
2. Залити м'ясо і овочі кокосовим молоком. Варити протягом 5-10 хвилин.
3. Відварити рис у киплячій підсоленій воді. Викласти рис, овочі і м'ясо на блюдо, посипати спеціями.
2. Залити м'ясо і овочі кокосовим молоком. Варити протягом 5-10 хвилин.
3. Відварити рис у киплячій підсоленій воді. Викласти рис, овочі і м'ясо на блюдо, посипати спеціями.