Бігус з рагу
(покроковий рецепт з фото)
Такий економічний варіант приготування Бігус не тільки приємно здивує вас своїм відмінним смаком, але і дозволить ситно нагодувати всю сім'ю, тому обов'язково візьміть його на замітку.
Цей рецепт приготування Бігус з тушонкою я знаю досить давно, тому що таке блюдо раніше частенько готувала моя мама, в той час воно було у мене одним з найулюбленіших. Я і зараз іноді готую такий бігус, правда тушонка вже, на жаль, зовсім не та, але все одно виходить дуже смачно, та ще до того ж ситно і економічно. Так що цей простий рецепт Бігус з тушонкою дуже корисна штука, коли потрібно швидко і смачно нагодувати всю сім'ю з мінімальними грошовими витратами.
- Картопля - 4-5 штук
- Капуста білокачанна - 500-600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Консервований - 350-400 грам(1 банку)
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Зелень свіжа - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Отже, для початку нам необхідно нашаткувати капусту, подрібнити цибулю і натерти моркву. Потім розігріваємо на сковороді рослинне масло і викладаємо на неї нарізані овочі, смажимо їх приблизно 10 хвилин на середньому вогні.
Потім ми додаємо до овочів томатну пасту і нарізану кубиками картоплю, вливаємо зовсім трохи водички і перемішуємо все. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо овочі на повільному вогні до повної готовності картоплі.
Коли картопля стане м'яким, викладаємо на сковороду тушонку, перемішуємо все, солимо і перчимо до смаку, залишаємо бігус ще на пару хвилин гаситися.
Тепер наше блюдо готове, викладаємо його на тарілочку, посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!