Рецепт Бігус з рагу фото

Бігус з рагу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня , Білоруська кухня , Литовська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Бігус
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Такий економічний варіант приготування Бігус не тільки приємно здивує вас своїм відмінним смаком, але і дозволить ситно нагодувати всю сім'ю, тому обов'язково візьміть його на замітку.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування Бігус з тушонкою я знаю досить давно, тому що таке блюдо раніше частенько готувала моя мама, в той час воно було у мене одним з найулюбленіших. Я і зараз іноді готую такий бігус, правда тушонка вже, на жаль, зовсім не та, але все одно виходить дуже смачно, та ще до того ж ситно і економічно. Так що цей простий рецепт Бігус з тушонкою дуже корисна штука, коли потрібно швидко і смачно нагодувати всю сім'ю з мінімальними грошовими витратами.

  • Картопля - 4-5 штук
  • Капуста білокачанна - 500-600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Консервований - 350-400 грам(1 банку)
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
бігус з рагу - фото крок 1
Отже, для початку нам необхідно нашаткувати капусту, подрібнити цибулю і натерти моркву. Потім розігріваємо на сковороді рослинне масло і викладаємо на неї нарізані овочі, смажимо їх приблизно 10 хвилин на середньому вогні.
бігус з рагу - фото крок 2
Потім ми додаємо до овочів томатну пасту і нарізану кубиками картоплю, вливаємо зовсім трохи водички і перемішуємо все. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо овочі на повільному вогні до повної готовності картоплі.
бігус з рагу - фото крок 3
Коли картопля стане м'яким, викладаємо на сковороду тушонку, перемішуємо все, солимо і перчимо до смаку, залишаємо бігус ще на пару хвилин гаситися.
бігус з рагу - фото крок 4
Тепер наше блюдо готове, викладаємо його на тарілочку, посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти