Кисіль без крохмалю
(покроковий рецепт з фото)
Кисіль можна варити і без крохмалю - це великий плюс, тому що це набагато корисніше. Наприклад, можна зварити кисіль з рисової муки, який складе гідну альтернативу звичної рисової каші.
Відмінною заміною звичної рисової каші на сніданок може стати кисіль, приготований з рисової муки. Готується в 2 рази швидше, виходить чудовий сніданок буквально за хвилини. Як зварити такий кисіль докладно розказано в покроковому рецепті.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Рисове борошно - 40 грам
- Сіль - 1 щіпка (або за смаком)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (або за смаком)
Підготуйте інгредієнти.
Всипте рисову муку в молоко, розмішайте до однорідності.
Доведіть молоко з рисовим борошном до кипіння, варіть на повільному вогні 10-12 хвилин до загустіння.
Розлийте кисіль по піалах.
Перед подачею можна прикрасити кисіль ягодами, фруктами або цукатами. Смачний і корисний сніданок готовий, він сподобається дорослим і дітям!