Піца з томатним соусом без цукру і крохмалю
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте класну піцу з діабетичним соусом.
Любіть піцу, але у вашій родині є діабетики, а може бути ви дотримуєтеся принципів правильного харчування? Тоді цей рецепт точно для вас, а діабетичний соус без цукру і крохмалю допоможуть вам в цьому. Дивіться покроковий рецепт, готуйте із задоволенням і на здоров'я!
- Кетчуп без цукру і крохмалю - 100 грам (соус "махеев'" діабетичний)
- Вода - 165 мілілітрів
- Борошно пшеничне цільнозернових - 120 грам
- Борошно житнє - 120 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Дріжджі свіжі - 10 грам
- Помідор - 1 штука
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Базилік (сухий) - 1 Чайна ложка
- Молодий сир, який плавиться (моцарелла, сулугуні) - 150 чайних ложок
- Шинка з індички - 70 грам
Підготуйте інгредієнти.
У теплій воді розчиніть сіль, дріжджі, влийте столову ложку оливкової олії, змішайте.
Просійте обидва види борошна.
Замісити тісто, накрийте мискою або приберіть під плівку на 1 час.
Поки тісто підходить, займіться соусом, відміряйте 100 грамів діабетичного соусу без цукру і крохмалю.
У помідора надріжте шкірку навхрест, опустіть на хвилину в киплячу воду, а потім під струмінь холодної води.
Після "контрастного душу" у помідори легко очиститься шкірка.
Подрібніть помідор.
Додайте подрібнений помідор в соус, всипте сухий базилік, змішайте.
М'який сир порвіть на дрібні шматочки, прямо руками.
Подрібніть шинку з індички.
За минулий час тісто добре збільшилася в розмірах, з ним можна працювати далі.
Розкачайте тісто в тонкий пласт, за допомогою качалки перенесіть на лист для випічки.
Змастіть соусом, посипте сиром, викладіть шматочки шинки, збризніть оливковим маслом. Випікайте в духовці, розігрітій до 180-200 градусів 20-25 хвилин.
Подавайте піцу гарячої, втім, вона і холодна дуже хороша, в ній розкриваються всі смаки.
Вийшла смачна і корисна піца, від вживання якої у діабетиків не виникне проблем зі здоров'ям, вона так само корисна всім, хто дотримується правильно харчування.