Рецепт Піца з моцарелою і томатним соусом фото

Піца з моцарелою і томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Борошно
Вегетаріанське харчування
На вечерю, Для дітей
Випічка, Піца

Рецепт приготування італійської піци з дріжджового тіста з томатним соусом, базиліком, орегано, mocarelloj і пепероні.

Справжня італійська піца нікого не залишить байдужим!

  • Борошна - 3 склянки
  • Меду - 1/2 Ст. Ложки
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Пакет дріжджів - 1 штука
  • Для соусу:томатного соусу - 240 грам
  • Червоного перцю пластівцями - 1 щіпка
  • Цукру - 1 щіпка
  • Італійська приправа - 1/2 чайних ложки
  • Базилік - 1/2 чайних ложки
  • Орегано - 1/2 чайних ложки
  • Начинки:пепероні - 25 скибочок
піца з моцарелою і томатним соусом - фото крок 1
1. Попередньо розігріти духовку на самій низькій температурі. Коли нагріється, вимкнути вогонь і тримати дверцята закритою. У миску додати мед і 1 чашку гарячої води і розмішати. Засипати один пакет дріжджів на поверхню води. Дати постояти приблизно 5-6 хвилин.
піца з моцарелою і томатним соусом - фото крок 2
2. Висипати 3 чашки борошна і сіль в кухонний комбайн. Включити його і поступово додати суміш дріжджів. Перемішати.
піца з моцарелою і томатним соусом - фото крок 3
3. Окрему велику миску скропити оливковою олією і викласти в нього готове тісто у формі кулі. Накрити вологим кухонним рушником і поставити миску в нагріту духовку. Дати тісту піднятися протягом 1 годину 30 хвилин. Тісто має збільшитися в об'ємі вдвічі.
піца з моцарелою і томатним соусом - фото крок 4
4. Розкачати тісто і викласти на змащене маслом деко. Поставити тісто назад в теплу духовку, щоб воно піднялося вдруге.
піца з моцарелою і томатним соусом - фото крок 5
5. Прибрати тісто з духовки і підігріти духовку до 220 градусів. Щоб приготувати соус, змішати всі інгредієнти в мисці.
піца з моцарелою і томатним соусом - фото крок 6
6. Викласти начинку: перший ласка, пепероні, то я су mocarellu. Випікати піцу протягом 15-20 хвилин. Подавати в гарячому вигляді.

Схожі рецепти