Кисіль з варення і крохмалю
(покроковий рецепт з фото)
Цей смачний кисіль готується швидко, його можна зробити навіть взимку.
Вскипятите в сотейнике воду, додайте варення. Дайте масі закипіти, після чого додайте крохмаль. Знову доведіть до кипіння. Кисіль готовий! Можна розливати його по чашках і подавати до столу.
- Варення - 1 склянок
- Вода - 1, 5 L
- Крохмаль картопляний - 2 Ст. Ложки
В сотейнике вскипятите воду.
Підготуйте варення. Краще брати варення без кісточок. Наприклад, варення з агрусу або полуниці краще перетерти на сито, щоб видалити кісточки.
У киплячу воду додайте варення. Перемішайте і дайте закипіти.
У ємності змішайте 2 ст. Ложки крохмалю з 3-4 ст. Ложками холодної води. Розмішайте, щоб маса була однорідною. Введіть її в киплячий компот.
Доведіть до кипіння і варіть 2 хвилини. Розлийте кисіль по чашках і подайте до столу.