Рецепт Квасоля у власному соку на зиму фото

Квасоля у власному соку на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 2
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Корисна і практична заготівля - квасоля у власному соку на зиму - стане в нагоді вам для приготування великої кількості салатів та борщу.

Опис приготування:

Квасоля у власному соку на зиму - це практично, смачно і корисно. Крім того, що її можна їсти в консервованому вигляді і подавати до столу як самостійний гарнір, таку квасолю завжди можна буде додати в салати або борщ.

  • Квасоля біла - 250 грам
  • Сіль - 15 грам
  • Вода - 1-1, 5 L
квасоля у власному соку на зиму - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для консервування квасолі у власному соку на зиму.
квасоля у власному соку на зиму - фото крок 2
Квасоля переберіть, замочіть на ніч у холодній воді, вранці залийте чистою водою (приблизно 1 літр) і варіть на тихому вогні до м'якості приблизно 1-1, 5 годину. Якщо вода википатиме, потроху доливайте.
квасоля у власному соку на зиму - фото крок 3
В кінці варіння всипте сіль, перемішайте і варіть ще 10-15 хвилин.
квасоля у власному соку на зиму - фото крок 4
Гарячу квасоля розподіліть в чисту простерилізованих банку.
квасоля у власному соку на зиму - фото крок 5
Влийте в банку рідина, яка залишилася після варіння квасолі.
квасоля у власному соку на зиму - фото крок 6
Встановіть квасоля в каструлю з теплою водою і стерилізують 15 хвилин.
квасоля у власному соку на зиму - фото крок 7
Банки з квасолею закатати кришками. Вихід заготовки - 2 баночки по 250 грам.
квасоля у власному соку на зиму - фото крок 8
Заготівлі дайте охолонути під ковдрою, після чого перенесіть в комору на зберігання до зими. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти