Рецепт Баранина у власному соку фото

Баранина у власному соку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Щоб відчути аромат і незабутній смак цієї страви, його доведеться приготувати. Але будьте обережні - приготувавши один раз, вам доведеться його готувати постійно - сім'я буде вимагати.

Опис приготування:

Наскільки смачно, настільки ж просто виходить баранина у власному соку. Поріжте овочі і м'ясо великими шматками, часник роздушіть ножем. Баранина з сіллю і poperčite. Викладіть в каструлю по черзі шари овочів і м'яса, додаючи трохи часнику. Зверху додайте спеції, лаврушку, сіль, перець за смаком. Тушіте 1 час 40 хвилин. Смачного!

  • Баранина - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 3 штуки
  • Помідор - 6 штук
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Суміш ароматних трав до м'яса - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
баранина у власному соку - фото крок 1
Овочі крупно поріжте, часник роздушіть ножем.
баранина у власному соку - фото крок 2
М'ясо порізати великими шматками, сіль і poperčite.
баранина у власному соку - фото крок 3
У каструлю з товстими стінками викладіть шар овочів.
баранина у власному соку - фото крок 4
Далі шар м'яса.
баранина у власному соку - фото крок 5
Знову овочі, потім м'ясо. І так до верху каструлі чергуйте шари, присмачуючи часником.
баранина у власному соку - фото крок 6
Додайте спеції, лавровий лист, сіль і перець за смаком і тушкуйте на слабкому вогні 1 час 40 хвилин.

Схожі рецепти