Яловичина відварна у власному соку
(покроковий рецепт з фото)
Вирішили приготувати м'ясну страву? Тоді скористайтеся рецептом відвареної яловичини, яка чудово виходить у власному соку: вона м'яка, соковита, з ароматом трав, які підкреслюють її смак.
У більшості господинь є свій спосіб, як приготувати яловичину відварну у власному соку, але цей рецепт підкорює своєю простотою і доступністю. Фактично всі, що потрібно для його втілення на домашній кухні, - це шматок яловичини і зелень. Далі мультиварка завершить процес. Зверніть увагу, що час приготування приблизне і залежить від марки тієї мультиварки, яка стоїть на вашій кухні. Блюдо виходить ніжним, просоченим власним соком яловичини і зелені.
- Яловичина нежирна - 700 грам
- Бальзамічний оцет - 3 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Зелень - 3 пучка(Braai, кріп, петрушка, цибуля)
- Сіль - За смаком
1. Візьміть м'якоть яловичини. Ретельно помийте її в холодній воді. Паперовим рушником промокніть від зайвої вологи. Наріжте тонкими шматочками. Закладіть в чашу мультиварки. Потім посолити і poperčite (за смаком). Полийте бальзамічним оцтом.
2. Цибулину очистіть від лушпиння. Потім наріжте півкільцями (попередньо обмийте холодною водою). Помийте і наріжте кінзу. Покладіть їх поверх м'яса.
3. Помийте зелена цибуля і гілочки петрушки, кропу. Потім дрібно наріжте зелень. Викладіть її в чашу мультиварки зверху шару лука з кінзою. Злегка посолити. Накрийте кришкою і включіть мультиварку на 1 час, встановивши функцію «Гасити».
4. Коли яловичина у власному соку приготується, перемішайте її і подавайте до столу з гарніром, овочами, свіжою зеленню.