Яловичина у власному соку
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина у власному соку смачна страва, але з ним потрібно добре повозиться. Одна радість шматок готується відразу великий і можна прикладатися до нього кілька разів, як в гарячому, так і в холодному вигляді
Яловичина у власному соку гаситься в фользі і виходить дуже соковитою. Якщо шматок яловичини у вас невеликий, то ви можете після обсмажування загорнути його в фольгу і потримати в духовці хвилин 15. Пам'ятайте, що яловичину краще брати молодші, а ідеально готувати телятину. Якщо ж м'ясо не зовсім молодо, то треба його добре і довше замаринувати, додавши наприклад, соєвий соус. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 1-1, 5 кілограма
- Спеції - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
Візьміть шматок яловичини з м'якоттю.
Натріть м'ясо оливковою олією, сіллю, чорним перцем. Приправте чебрецем і розмарином.
М'ясо затягніть плівкою і відправте в холодильник до завтра.
Перед приготуванням можна видалити при хребті і злегка відбити м'ясо.
Ще раз посипте м'ясо спеціями.
Сильно розігрійте сковорду і налийте олію.
Яловичину смажте до рум'яного кольору з кожного боку.
Перевертайте один раз.
Яловичину загорніть щільно в фольгу і відправте в розігріту духовку до 180 градусів на годинку.
Смачного!