Рецепт Яловичина у власному соку фото

Яловичина у власному соку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви , Бажання
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Яловичина у власному соку смачна страва, але з ним потрібно добре повозиться. Одна радість шматок готується відразу великий і можна прикладатися до нього кілька разів, як в гарячому, так і в холодному вигляді

Опис приготування:

Яловичина у власному соку гаситься в фользі і виходить дуже соковитою. Якщо шматок яловичини у вас невеликий, то ви можете після обсмажування загорнути його в фольгу і потримати в духовці хвилин 15. Пам'ятайте, що яловичину краще брати молодші, а ідеально готувати телятину. Якщо ж м'ясо не зовсім молодо, то треба його добре і довше замаринувати, додавши наприклад, соєвий соус. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина - 1-1, 5 кілограма
  • Спеції - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
яловичина у власному соку - фото крок 1
Візьміть шматок яловичини з м'якоттю.
яловичина у власному соку - фото крок 2
Натріть м'ясо оливковою олією, сіллю, чорним перцем. Приправте чебрецем і розмарином.
яловичина у власному соку - фото крок 3
М'ясо затягніть плівкою і відправте в холодильник до завтра.
яловичина у власному соку - фото крок 4
Перед приготуванням можна видалити при хребті і злегка відбити м'ясо.
яловичина у власному соку - фото крок 5
Ще раз посипте м'ясо спеціями.
яловичина у власному соку - фото крок 6
Сильно розігрійте сковорду і налийте олію.
яловичина у власному соку - фото крок 7
Яловичину смажте до рум'яного кольору з кожного боку.
яловичина у власному соку - фото крок 8
Перевертайте один раз.
яловичина у власному соку - фото крок 9
Яловичину загорніть щільно в фольгу і відправте в розігріту духовку до 180 градусів на годинку.
яловичина у власному соку - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти