Суп з куркою і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите легкі і ситні перші страви, тоді візьміть на замітку цей простенький рецепт. Наваристий, апетитний сирний супчик на курячому бульйоні чудово підійде на обід для всієї родини.
Хочу поділитися з вами цікавим і нескладним способом, як приготувати курячий суп з плавленим сиром. Як ви бачите, тут використовується мінімум овочів, але при бажанні ви можете додати також морква, картоплю та інші продукти на смак. Чудово підійде і локшина, наприклад.
Подавати до столу супчик найкраще з сухариками і свіжою зеленню.
- Курка на кістки - 450 грам
- Плавлений сирок - 2 штуки
- Цибулина - 1-2 штук
- Солодкий перець - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Хліб - 2-3 скибочок (по бажанню)
1. Насамперед вимийте курочку, викладіть її в каструлю і залийте чистою водою. Варіть бульйон на середньому вогні, прибираючи піну, до м'якості курки.
2. Цибулину очистіть і подрібніть кубиками. Обсмажте на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла.
3. Очистіть солодкий перець від хвостика і насіння, наріжте його кубиками. Можна його з цибулею обсмажити на сковороді або відразу відправити в каструлю.
4. Курочку акуратно дістаньте, штам бульйону. Знову поставте його на вогонь і доведіть до кипіння. Паралельно натріть на тертці сир.
5. Киплячий бульйон посоліть, додайте спеції за смаком. Викладіть овочі і сирок.
6. Трохи остудивши, акуратно відокремте м'ясо від кістки, наріжте його дрібно. Надішліть в каструлю.
7. Залиште супчик на середньому вогні хвилин на 5.
8. За цей час можна підсушити на сковороді або в тостері пару скибочок хліба для подачі.
Смачного!
Смачного!