Соус гірчичний (рецепт для салату)
(покроковий рецепт з фото)
Заправити грецький салат, салат зі свіжих овочів, урізноманітнити смак ваших улюблених салатів? З усіма цими завданнями допоможе впоратися гірчичний соус. З ним звичні страви заграють по-новому.
Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати соус гірчичний (рецепт для салату) з медом. Пару хвилин часу - і оригінальна заправка в вашому розпорядженні. Яскраво виражений гірчичний аромат згладжується м'яким медовим смаком. Такий соус підійде до безлічі різних салатів і напевно припаде до душі вашим домочадцям і вам.
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
1
У невеликій ємності змішайте мед і гірчицю.
2
Видавіть лимонний сік і також додайте.
3
Пропустіть часник через прес і киньте в ємність.
4
Добре перемішайте.