Рецепт Шашлик по-абхазски фото

Шашлик по-абхазски
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Абхазька кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Приготуйте шашлик по-абхазски разок, і будете робити це чудове блюдо знову і знову. Головна відмінність - з м'ясом на шампура нанизуються цибулю і помідори, а сам шашлик готується з баранини.

Опис приготування:

Для приготування шашлику по-абхазски потрібно обов'язково взяти баранину і використовувати в маринад оцет, а при смаженні шашлик збризкують гранатовим соком або вином змішаним з аджикою. Шашлик маринується з такими приправами як коріандр, кейбер, базилік На шампура нанизується цибулю, м'ясо і помідори з перцем. Готовий шашлик по-абхазски подається з цілим підносом овочів, свіжої зелені, аджикою, лавашем і червоним вином. Успіхів і приємного апетиту!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Помідор - 5 штук
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Цибуля - 5 штук
  • Оцет - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
шашлик по-абхазски - фото крок 1
Баранину порізати на шматочками.
шашлик по-абхазски - фото крок 2
Цибулю порізати кільцями і півкільцями.
шашлик по-абхазски - фото крок 3
Приготувати спеції для шашлику: перці червоний і чорний, IRU, koriandr, чебрець, базилік, сіль.
шашлик по-абхазски - фото крок 4
М'ясо змішати з цибулею, спеціями, додати гранатовий сік і оцет. Маринувати 2 -4 годину.
шашлик по-абхазски - фото крок 5
Приготувати вугілля.
шашлик по-абхазски - фото крок 6
Нанизати м'ясо на шампура, чергуючи його з помідори, перцем і цибулею. Смажити шашлик потрібно на вугіллі, періодично збризкуючи вином або соком.
шашлик по-абхазски - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти