Рецепт Кабачки по-абхазски фото

Кабачки по-абхазски
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Абхазька кухня
Овочі , Кабачок , Майонез
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Соуси
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Хочу сказати, що зробити кабачки по-абхазски в домашніх умовах неважко і смак кабачків з майонезом і часником вже точно дізнаєтеся відразу, але зате виглядає таке блюдо дуже святково і апетитно!

Опис приготування:

Особисто мені дуже імпонує цей простий рецепт кабачків по-абхазски, дуже простий і продуманий, так як соус, який подається окремо, зазвичай дуже швидко закінчується, навіть раніше, ніж самі кабачки. А з цим рецептом приготування кабачків по-абхазски вам така проблема не загрожує - все швидко, смачно і помірно. Рекомендую!

  • Кабачки - 3 штуки
  • Майонез - 200 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
кабачки по-абхазски - фото крок 1
1. Кабачки миємо й нарізаємо шматочками. Натираємо сіллю і залишимо постояти.
кабачки по-абхазски - фото крок 2
2. Коли трохи пустять сік - підсмажуємо на сковороді з двох сторін до готовності.
кабачки по-абхазски - фото крок 3
3. Часник тиснемо через прес і змішати з майонезом.
кабачки по-абхазски - фото крок 4
4. Добавим к соусу зелень, сіль, перець і приправи за смаком. Ретельно перемішати.
кабачки по-абхазски - фото крок 5
5. А тепер викладаємо на красиве блюдо шар кабачків - шар соусу по черзі, потроху зменшуючи кількість інгредієнтів, щоб вийшло схоже на гірку або тортик. Усе!

Схожі рецепти