Кабачки по-абхазски
(покроковий рецепт з фото)
Хочу сказати, що зробити кабачки по-абхазски в домашніх умовах неважко і смак кабачків з майонезом і часником вже точно дізнаєтеся відразу, але зате виглядає таке блюдо дуже святково і апетитно!
Особисто мені дуже імпонує цей простий рецепт кабачків по-абхазски, дуже простий і продуманий, так як соус, який подається окремо, зазвичай дуже швидко закінчується, навіть раніше, ніж самі кабачки. А з цим рецептом приготування кабачків по-абхазски вам така проблема не загрожує - все швидко, смачно і помірно. Рекомендую!
- Кабачки - 3 штуки
- Майонез - 200 грам
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Кабачки миємо й нарізаємо шматочками. Натираємо сіллю і залишимо постояти.
2. Коли трохи пустять сік - підсмажуємо на сковороді з двох сторін до готовності.
3. Часник тиснемо через прес і змішати з майонезом.
4. Добавим к соусу зелень, сіль, перець і приправи за смаком. Ретельно перемішати.
5. А тепер викладаємо на красиве блюдо шар кабачків - шар соусу по черзі, потроху зменшуючи кількість інгредієнтів, щоб вийшло схоже на гірку або тортик. Усе!