Рецепт М'ясо по-абхазски фото

М'ясо по-абхазски
(покроковий рецепт з фото)

Абхазька кухня
М'ясо
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви хочете приготувати смачний, соковитий і пікантний стейк, то пропоную вашій увазі рецепт м'яса по-абхазски. Справжня чоловіча страва, яке підкорить навіть справжніх гурманів.

М'ясо по-абхазски - це простий рецепт стейка, який володіє неймовірно гострим смаком і чудовим ароматом. Приготувати його може навіть чоловік, що не володіє видатними кулінарними здібностями - все дуже просто. Головне в рецепті м'яса по-абхазски - це свіжість і якість інгредієнтів. Так що, якщо у вас є гарне м'ясо, сміливо озбройтесь цим рецептом і готуйте

  • Стейк - 2 штуки
  • Аджика - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
м'ясо по-абхазски - фото крок 1
1. Рецепт приготування м'яса по-абхазски слід почати з вибору хорошого шматочка м'яса. Воно повинно бути свіже і нежирне.
м'ясо по-абхазски - фото крок 2
2. Основний секрет цієї страви, звичайно ж, в маринаді, але його приготувати зовсім нескладно. Для цього необхідно змішати 2-3 ложки аджики (гострої, ароматної абхазької аджики) з невеликою кількістю рослинного масла. Якщо аджика рідка, то досить 1 столової ложки масла.
м'ясо по-абхазски - фото крок 3
3. Якщо аджика добре солона, то м'ясо можна не солити, якщо не дуже добре - то посолити і добре втерти сіль в м'ясо. Отриманим маринадом потрібно змастити м'ясо і залишити його десь на 1 час.
м'ясо по-абхазски - фото крок 4
4. Для любителів гострого готове м'ясо можна відразу відправляти на сковороду. Якщо ж до таких ви не належите, то маринад краще зняти з м'яса (за допомогою ложки або паперового рушника) і вже потім відправляти його на сковороду. Також можна злегка надрізати краю стейка, щоб м'ясо не втрачало свою форму при смаженні і виглядало ще більш апетитним.
м'ясо по-абхазски - фото крок 5
5. На розігріту з рослинною олією сковороду необхідно відправити м'ясо і посмажити на великому вогні по 2-5 хвилин з кожного боку.
м'ясо по-абхазски - фото крок 6
6. Помістити м'ясо в духовку і потомить його там до готовності. Час приготування залежить від бажаного ступеня підсмажування м'яса. Для м'яса по-абхазски в домашніх умовах з кров'ю досить 5 хвилин, для гарної прожарювання близько 15.
м'ясо по-абхазски - фото крок 7
7. Готове м'ясо можна подавати з улюбленим гарніром або свіжими овочами. Також можна приготувати соус до м'яса, який доповнить його смак.

Схожі рецепти