Лобіо по-абхазски
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч варіантів рецептів лобіо. Цей рецепт лобіо по-абхазски є одним з найбільш вдалі, по-моєму. Дуже рекомендую готувати на природі, з Dachen, наприклад.
Рецепт приготування лобіо по-абхазски - один з найпростіших і не вимагає особливих кулінарних навичок. Квасоля треба відварити, потім приправити спеціями і довести до готовності. Просто і смачно!
- Квасоля - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Braai - За смаком
Квасоля варимо в каструлі з водою.
Поки вариться квасоля, обсмажуємо цибулю в рослинній олії. Відкладаємо в сторону. Коли квасоля відварити, доводимо її до стану пюре і зливаємо зайву воду.
Додаємо в каструлю з квасолею цибулю, томатну пасту, перемішуємо і доводимо кипіння, після чого варимо ще 5 хвилин.
Часник чистим, нарізаємо, кінзу подрібнюємо і все це додаємо в лобіо. Перемішуємо і через пару хвилин знімаємо з вогню.