Рецепт Лобіо по-абхазски фото

Лобіо по-абхазски
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Існує безліч варіантів рецептів лобіо. Цей рецепт лобіо по-абхазски є одним з найбільш вдалі, по-моєму. Дуже рекомендую готувати на природі, з Dachen, наприклад.

Опис приготування:

Рецепт приготування лобіо по-абхазски - один з найпростіших і не вимагає особливих кулінарних навичок. Квасоля треба відварити, потім приправити спеціями і довести до готовності. Просто і смачно!

  • Квасоля - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Braai - За смаком
лобіо по-абхазски - фото крок 1
Квасоля варимо в каструлі з водою.
лобіо по-абхазски - фото крок 2
Поки вариться квасоля, обсмажуємо цибулю в рослинній олії. Відкладаємо в сторону. Коли квасоля відварити, доводимо її до стану пюре і зливаємо зайву воду.
лобіо по-абхазски - фото крок 3
Додаємо в каструлю з квасолею цибулю, томатну пасту, перемішуємо і доводимо кипіння, після чого варимо ще 5 хвилин.
лобіо по-абхазски - фото крок 4
Часник чистим, нарізаємо, кінзу подрібнюємо і все це додаємо в лобіо. Перемішуємо і через пару хвилин знімаємо з вогню.

Схожі рецепти