Рецепт Лаваш з фаршем фото

Лаваш з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня , Азербайджанська кухня , Абхазька кухня
М'ясо , Фарш , Лаваш
Вегетаріанське харчування
Обід на швидку руку
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Всім нам іноді не вистачає часу на довге стояння біля плити, але бажання смачно поїсти теж адже ніхто не відміняв! Для таких випадків лаваш з фаршем за цим рецептом - справжня знахідка.

Опис приготування:

Як же зробити лаваш з фаршем так, щоб він перетворився в оригінальне і смачне блюдо, а не був тривіальним і нудним фастфудом? Читайте нижче

1. Для початку нам знадобиться форма для запікання, або деко з високими бортиками. На неї ми викладаємо наш лаваш.

2. Змащуємо лаваш сметаною. У цій справі краще менше, чим більше - інакше простий рецепт лаваша з фаршем буде чреватий розмазаний по тарілці рідиною і витраченим часом, а ми ж не цього хочемо, правда?

3. Поверх сметанки можемо трохи додати спецій за смаком, і викладаємо рівномірним шаром фарш.

4. Його ми теж солимо, перчимо і присмачуємо всім, чого серденько забажає.

5. Зверху викладаємо овочі, порізані якомога дрібніше.

6. І, в кінці кінців, посипаємо всю цю красу тертим твердим сиром.

7. Загортаємо рулетом - і в духовку приблизно на 40 хвилин.

Я впевнена, що цей рецепт приготування лаваша з фаршем вам сподобається, і ви ще не раз їм скористаєтеся, адже це ну дуже смачно. Успіхів!


  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
Як же зробити лаваш з фаршем так, щоб він перетворився в оригінальне і смачне блюдо, а не був тривіальним і нудним фастфудом? Читайте нижче

1. Для початку нам знадобиться форма для запікання, або деко з високими бортиками. На неї ми викладаємо наш лаваш.

2. Змащуємо лаваш сметаною. У цій справі краще менше, чим більше - інакше простий рецепт лаваша з фаршем буде чреватий розмазаний по тарілці рідиною і витраченим часом, а ми ж не цього хочемо, правда?

3. Поверх сметанки можемо трохи додати спецій за смаком, і викладаємо рівномірним шаром фарш.

4. Його ми теж солимо, перчимо і присмачуємо всім, чого серденько забажає.

5. Зверху викладаємо овочі, порізані якомога дрібніше.

6. І, в кінці кінців, посипаємо всю цю красу тертим твердим сиром.

7. Загортаємо рулетом - і в духовку приблизно на 40 хвилин.

Я впевнена, що цей рецепт приготування лаваша з фаршем вам сподобається, і ви ще не раз їм скористаєтеся, адже це ну дуже смачно. Успіхів!

Схожі рецепти