Лаваш з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Всім нам іноді не вистачає часу на довге стояння біля плити, але бажання смачно поїсти теж адже ніхто не відміняв! Для таких випадків лаваш з фаршем за цим рецептом - справжня знахідка.
Як же зробити лаваш з фаршем так, щоб він перетворився в оригінальне і смачне блюдо, а не був тривіальним і нудним фастфудом? Читайте нижче
1. Для початку нам знадобиться форма для запікання, або деко з високими бортиками. На неї ми викладаємо наш лаваш.
2. Змащуємо лаваш сметаною. У цій справі краще менше, чим більше - інакше простий рецепт лаваша з фаршем буде чреватий розмазаний по тарілці рідиною і витраченим часом, а ми ж не цього хочемо, правда?
3. Поверх сметанки можемо трохи додати спецій за смаком, і викладаємо рівномірним шаром фарш.
4. Його ми теж солимо, перчимо і присмачуємо всім, чого серденько забажає.
5. Зверху викладаємо овочі, порізані якомога дрібніше.
6. І, в кінці кінців, посипаємо всю цю красу тертим твердим сиром.
7. Загортаємо рулетом - і в духовку приблизно на 40 хвилин.
Я впевнена, що цей рецепт приготування лаваша з фаршем вам сподобається, і ви ще не раз їм скористаєтеся, адже це ну дуже смачно. Успіхів!
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
1. Для початку нам знадобиться форма для запікання, або деко з високими бортиками. На неї ми викладаємо наш лаваш.
2. Змащуємо лаваш сметаною. У цій справі краще менше, чим більше - інакше простий рецепт лаваша з фаршем буде чреватий розмазаний по тарілці рідиною і витраченим часом, а ми ж не цього хочемо, правда?
3. Поверх сметанки можемо трохи додати спецій за смаком, і викладаємо рівномірним шаром фарш.
4. Його ми теж солимо, перчимо і присмачуємо всім, чого серденько забажає.
5. Зверху викладаємо овочі, порізані якомога дрібніше.
6. І, в кінці кінців, посипаємо всю цю красу тертим твердим сиром.
7. Загортаємо рулетом - і в духовку приблизно на 40 хвилин.
Я впевнена, що цей рецепт приготування лаваша з фаршем вам сподобається, і ви ще не раз їм скористаєтеся, адже це ну дуже смачно. Успіхів!