Рецепт Лаваш з фаршем фото

Лаваш з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня , Азербайджанська кухня , Абхазька кухня
М'ясо, Фарш, Лаваш
Вегетаріанське харчування
Обід на швидку руку

Всім нам іноді не вистачає часу на довге стояння біля плити, але бажання смачно поїсти теж адже ніхто не відміняв! Для таких випадків лаваш з фаршем за цим рецептом - справжня знахідка.

Як же зробити лаваш з фаршем так, щоб він перетворився в оригінальне і смачне блюдо, а не був тривіальним і нудним фастфудом? Читайте нижче

1. Для початку нам знадобиться форма для запікання, або деко з високими бортиками. На неї ми викладаємо наш лаваш.

2. Змащуємо лаваш сметаною. У цій справі краще менше, чим більше - інакше простий рецепт лаваша з фаршем буде чреватий розмазаний по тарілці рідиною і витраченим часом, а ми ж не цього хочемо, правда?

3. Поверх сметанки можемо трохи додати спецій за смаком, і викладаємо рівномірним шаром фарш.

4. Його ми теж солимо, перчимо і присмачуємо всім, чого серденько забажає.

5. Зверху викладаємо овочі, порізані якомога дрібніше.

6. І, в кінці кінців, посипаємо всю цю красу тертим твердим сиром.

7. Загортаємо рулетом - і в духовку приблизно на 40 хвилин.

Я впевнена, що цей рецепт приготування лаваша з фаршем вам сподобається, і ви ще не раз їм скористаєтеся, адже це ну дуже смачно. Успіхів!


  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
Як же зробити лаваш з фаршем так, щоб він перетворився в оригінальне і смачне блюдо, а не був тривіальним і нудним фастфудом? Читайте нижче

1. Для початку нам знадобиться форма для запікання, або деко з високими бортиками. На неї ми викладаємо наш лаваш.

2. Змащуємо лаваш сметаною. У цій справі краще менше, чим більше - інакше простий рецепт лаваша з фаршем буде чреватий розмазаний по тарілці рідиною і витраченим часом, а ми ж не цього хочемо, правда?

3. Поверх сметанки можемо трохи додати спецій за смаком, і викладаємо рівномірним шаром фарш.

4. Його ми теж солимо, перчимо і присмачуємо всім, чого серденько забажає.

5. Зверху викладаємо овочі, порізані якомога дрібніше.

6. І, в кінці кінців, посипаємо всю цю красу тертим твердим сиром.

7. Загортаємо рулетом - і в духовку приблизно на 40 хвилин.

Я впевнена, що цей рецепт приготування лаваша з фаршем вам сподобається, і ви ще не раз їм скористаєтеся, адже це ну дуже смачно. Успіхів!

Схожі рецепти