Рецепт Вірменський лаваш без дріжджів фото

Вірменський лаваш без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Тісто , Борошно , Лаваш
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.

Ділюся простим рецептом вірменського лаваша без дріжджів. Цей лаваш виходить не таким тонким, як"магазинний" , але зате він домашній і дуже смачний! рекомендую спробувати, з ним закуски смачніше!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування вірменського лаваша без дріжджів дуже простий, але і в ньому можливі"сюрпризи" . Так, додавши таку саму кількість борошна, вдруге лаваші вийшли більш"товстими" , ніж в попередній. Так що акуратно з борошном, чим її менше, тим лаваш буде тонше. Цей секрет тонких млинців застосуємо і до випікання лаваша. Бажаю удачі!

  • Борошно - 350 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
вірменський лаваш без дріжджів - фото крок 1
1. Борошно просеем з сіллю. Вливаємо воду і рослинне масло в миску, і потроху туди ж всипаємо борошно. У мене в цей раз тісто вийшло більш густе, ніж повинно бути, так що дивіться по консистенції - борошно буває різна. Тісто ділимо на однакові шматочки.
вірменський лаваш без дріжджів - фото крок 2
2. З кожного шматочка качалкою розгортаємо корж, і обсмажити її на сковороді з двох сторін. Сковороду можна змастити маслом, але можна запекти на сухій сковороді.
вірменський лаваш без дріжджів - фото крок 3
3. Готово!

Схожі рецепти