Рецепт Вірменський лаваш з сиром в духовці фото

Вірменський лаваш з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Молочні продукти , Сир , Лаваш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви в тесті
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінна закуска на сніданок, обід і навіть вечеря - вірменський лаваш з сиром в духовці. Готується така закуска дуже швидко, а начинка може бути найрізноманітнішою. В даному випадку - це сир.

Опис приготування:

Лаваш з начинкою і без - популярна закуска на багатьох кухнях світу. І в нашій країні він цінується не тільки за свій смак, але і за корисні властивості (в ньому є все - білки, вуглеводи і жири). Начинка стане тільки доповненням і вона може бути найрізноманітнішою: курка, м'ясо, гриби, сир, сир із зеленню і так далі. На ваш смак можна зробити не тільки вишукану і незвичайну закуску до святкового столу, але ще і"ласощі" до пива.

  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Сир - 300 грам
  • Зелень - 20 грам
  • Крем - 100 грам
  • Сир твердий - 200 грам
вірменський лаваш з сиром в духовці - фото крок 1
1. Ця страва готується дуже швидко і не вимагає ніяких високих кулінарних талантів. Якщо у вас плануються гості, то лавашей знадобиться кілька. Отже, готуємо начинку: змішуємо сир зі сметаною і зеленню і рівномірно розподіляємо по всій поверхні лаваша.
вірменський лаваш з сиром в духовці - фото крок 2
2. Загортаємо лаваш конвертом, викладаємо на форму для запікання і посипаємо сиром. Відправляємо в духовку хвилин на 15, не більше.
вірменський лаваш з сиром в духовці - фото крок 3
3. Даємо трохи охолонути і нарізаємо порційно.
вірменський лаваш з сиром в духовці - фото крок 4
4. При подачі можна прикрасити зеленню. Такий вірменський лаваш з сиром в духовці з рум'яною скоринкою можна подавати навіть до пива або просто вживати як закуску.

Схожі рецепти