Рецепт Вірменський лаваш з начинкою фото

Вірменський лаваш з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Лаваш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок , На святковий стіл , На сніданок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я розповім вам про те, як приготувати вірменський лаваш з начинкою. А яку начинку ви виберете - залежить тільки від ваших можливостей і фантазії. В даному випадку вона буде сирною із зеленню.

Опис приготування:

1. Вірменський лаваш розкладаємо на столі і гарненько промазуємо його майонезом. Ми залишаємо на п'ятнадцять хвилин, щоб він міг трохи просочитися. 2. В цей час займемося начинкою. Беремо глибоку тарілку, натираємо в неї сир. 3. Національний оператор мобільного дрібно нарізаємо і відправляємо в тарілку з сиром.

4. Підготовлену зелень (зелена цибуля, кріп, петрушку) також дрібно нарізаємо і додаємо до сиру і крабових м'яса.

5. Далі додаємо до цих інгредієнтів майонез, ретельно все перемішуємо.

6. Тепер викладаємо отриману начинку на лаваш. Рівномірно розподіляємо масу по всій площі лаваша.

7. Після цього залишається лише згорнути лаваш в рулет і відправити його на 2 години в холодильник. Перед подачею радимо рулет розрізати на часточки і прикрасити зеленню.


  • Вірменський лаваш - 1 штука
  • Сир - 200 грам
  • Крабове м'ясо - 200 грам
  • Зелень - За смаком
  • Майонез - За смаком
1. Вірменський лаваш розкладаємо на столі і гарненько промазуємо його майонезом. Ми залишаємо на п'ятнадцять хвилин, щоб він міг трохи просочитися. 2. В цей час займемося начинкою. Беремо глибоку тарілку, натираємо в неї сир. 3. Національний оператор мобільного дрібно нарізаємо і відправляємо в тарілку з сиром.

4. Підготовлену зелень (зелена цибуля, кріп, петрушку) також дрібно нарізаємо і додаємо до сиру і крабових м'яса.

5. Далі додаємо до цих інгредієнтів майонез, ретельно все перемішуємо.

6. Тепер викладаємо отриману начинку на лаваш. Рівномірно розподіляємо масу по всій площі лаваша.

7. Після цього залишається лише згорнути лаваш в рулет і відправити його на 2 години в холодильник. Перед подачею радимо рулет розрізати на часточки і прикрасити зеленню.

Схожі рецепти