Рецепт Лаваш з фаршем в духовці фото

Лаваш з фаршем в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня , Азербайджанська кухня , Абхазька кухня
Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Для того щоб приготувати м'ясний пиріг, потрібно витратити багато часу і сил. Але є і більш простий варіант, який дозволить вам з легкістю зробити не менше смачна страва, але набагато швидше.

Опис приготування:

У мене є одна хороша подруга, яка дуже багато працює, і у неї немає часу на приготування, але коли б я не прийшла до неї в гості, на столі мене чекатиме смачне частування. Справа в тому, що вона просто-напросто навчилася робити відмінні швидкі страви з простих і доступних продуктів, саме подруга і розповіла мені про це рецепті приготування лаваша з фаршем в духовці. Тут вам не потрібно возитися з тестом і боятися, що щось може не вийти, все набагато простіше і швидше: викладаєте на лаваш начинку, звертаєте і відправляєте в духовку. Часу і сил йде мінімум, а результат потрясний, лаваш просочується соусом і виходить неймовірно смачний і ароматний, дуже зручно, коли немає багато часу на приготування вечері або обіду. І якщо ви так само любите прості і досить швидкі рецепти, тоді я з радістю розповім вам, як приготувати лаваш з фаршем в духовці.

  • Лаваш - 1 штука (великий )
  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 200 грам
  • Банка консервованих оливок - 1 штука (без кісточки)
  • Сир твердий - 150 грам(100 г - в начинку, 50 г - в соус )
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
лаваш з фаршем в духовці - фото крок 1
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому нарізаний дрібно цибулю і фарш, солимо і перчимо начинку за смаком.
лаваш з фаршем в духовці - фото крок 2
Викладаємо лаваш на рівну поверхню і рясно змащуємо його сметаною.
лаваш з фаршем в духовці - фото крок 3
Коли начинка трохи охолоне, так само рівномірно викладаємо її на лаваш, зверху кладемо тертий сир і нарізані оливки.
лаваш з фаршем в духовці - фото крок 4
Тепер скручуємо лаваш з начинкою рулетом і викладаємо його у форму для випікання равликом. В окремій мисці змішуємо молоко, яйце і залишився тертий сир, солимо і перчимо соус, заливаємо їм лаваш. Відправляємо форму в розігріту до 190 градусів духовку на 25-30 хвилин. Потім виймаємо ароматне і соковите блюдо і подаємо його до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти