Лаваш з фаршем в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб приготувати м'ясний пиріг, потрібно витратити багато часу і сил. Але є і більш простий варіант, який дозволить вам з легкістю зробити не менше смачна страва, але набагато швидше.
У мене є одна хороша подруга, яка дуже багато працює, і у неї немає часу на приготування, але коли б я не прийшла до неї в гості, на столі мене чекатиме смачне частування. Справа в тому, що вона просто-напросто навчилася робити відмінні швидкі страви з простих і доступних продуктів, саме подруга і розповіла мені про це рецепті приготування лаваша з фаршем в духовці. Тут вам не потрібно возитися з тестом і боятися, що щось може не вийти, все набагато простіше і швидше: викладаєте на лаваш начинку, звертаєте і відправляєте в духовку. Часу і сил йде мінімум, а результат потрясний, лаваш просочується соусом і виходить неймовірно смачний і ароматний, дуже зручно, коли немає багато часу на приготування вечері або обіду. І якщо ви так само любите прості і досить швидкі рецепти, тоді я з радістю розповім вам, як приготувати лаваш з фаршем в духовці.
- Лаваш - 1 штука (великий )
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Банка консервованих оливок - 1 штука (без кісточки)
- Сир твердий - 150 грам(100 г - в начинку, 50 г - в соус )
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 0, 5 склянки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком